Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

RoadGuard helpt je al voor € 260 weer op weg!

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Onze 1035 monteurs staan 24/7 voor je klaar.
Onderweg van Amsterdam naar Alkmaar of andersom? Of pak je gewoon een klein stukje A9 daar tussen en krijg je onderweg pech? Lees snel verder hoe RoadGuard pechhulp on demand je ook helpt bij pech onderweg op de A9.

RoadGuard is van mening dat pechhulp anders kan. In Nederland zijn veel mensen het gewend om een pechhulp verzekering of abonnement te hebben. Maar kijkend naar de cijfers heeft een gemiddelde Nederlander maar 1 keer in de 4 jaar pech. Daar ga je toch niet elk jaar voor betalen? Daarom heeft RoadGuard nu de app ontwikkeld waarmee jij heel simpel een melding maakt wanneer je pech hebt, vooraf akkoord gaat met de kosten, en dus alleen betaalt voor de keren dat je ook echt pech hebt.

Hoe werkt RoadGuard?

RoadGuard van Centraal Beheer is er voor iedereen die over hulp wil beschikken wanneer nodig, maar niet meer wil betalen voor een verzekering of een abonnement. Sta je langs de A9 of ergens anders in Nederland met pech? Start je auto niet meer? Heb je een lekke band? Heb je verkeerd getankt? Het enige wat je hoeft te doen is de app te downloaden op je smartphone en aan te geven wat voor pech je hebt. Vervolgens laat je ons weten of je akkoord gaat met de kosten. Zodra je dit aan ons bevestigt, sturen wij meteen een monteur naar je toe. Wij proberen er altijd binnen 30 minuten te zijn, maar vaak is dit nog sneller. Wij helpen je met je pech, je betaalt met iDEAL. Zo simpel werkt RoadGuard!

Denk aan deze veiligheidstips als je langs de snelweg staat

  • Denk om de positie van je auto. Hou de regel aan: hoe rechtser, hoe beter. Dus zet je auto zo mogelijk in de berm. Kan dit niet? Dan zo rechts mogelijk op de weg
  • Het is ook verstandig om je wielen helemaal naar rechts te draaien
  • Vergeet dit nooit: zet je alarmlichten aan!
  • Zit je niet alleen in de auto? Laat iedereen dan aan de rechterkant uitstappen
  • Tijdens het wachten wordt er sterk aangeraden om achter de vangrail of in de berm te wachten op de hulp
  • Het ligt misschien voor de hand, maar steek nooit de snelweg over

De A9

De A9 is een snelweg die 55 kilometer lang is en loopt door de provincie Noord-Holland van Amsterdam naar Alkmaar. De A9 omvat 2 onderbroken delen die via de A2 weer samengevoegd worden.

Langs de A9 helpen wij je bij de volgende pechgevallen: verkeerd getankt, buitengesloten, autotransport, startproblemen, lekke band

Trots op onze goede service

Op onze website kun je ons een beoordeling geven nadat je van onze pechhhulp on demand gebruik hebt gemaakt. Dit hebben al vele gebruikers voor jou gedaan. Gemiddeld krijgen we het cijfer 8.8 van onze klanten. Hier zijn we zeer trots op! Lees hier wat klanten over onze service hebben gezegd. 

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 9

9
22 mrt. 2023 11:44

Volgens afspraak op tijd. Prima!

Review over RoadGuard met een 8

8
20 mrt. 2023 16:33

Top service en netjes geholpen.

Review over RoadGuard met een 9

9
21 mrt. 2023 14:28

Top hulpverleners

Review over RoadGuard met een 9

9
20 mrt. 2023 12:25

Goed,snel en vriendelijk.

Review over RoadGuard met een 8

8
20 mrt. 2023 06:58

super snel! alleen werd ik steeds uit de app gegooid

Veelgestelde vragen

RoadGuard is een heel nieuwe manier van pechhulp. Persoonlijk en gemakkelijk geregeld via een app. En zonder abonnement of verzekering, dus je zit nergens aan vast. Waar je ook staat in Nederland of Europa, hulp is in een paar kliks bij je. Je ziet op je telefoon wie jou komt helpen en hoe snel hij er is. Iedereen kan op elk moment gebruikmaken van RoadGuard. Of je nou rijdt in een auto, busje, motor, scooter, caravan of camper. Of die van een vriend.

RoadGuard is vooraf duidelijk over de kosten. Je betaalt achteraf in de app voor de hulp die je hebt gekregen. Dus, download onze app nu gratis. Dan kun je zorgeloos op weg!

RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance. 
Kijk hier hoe RoadGuard werkt. 

Je kunt ons voor alle pech inschakelen. Voor je auto, busje, motor, scooter of caravan. Of die van iemand anders. Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Jezelf buitengesloten? Is je motor oververhit? Zit je vast in de modder? Of brandt er een lampje maar weet je niet wat er aan de hand is? RoadGuard! En o ja, het maakt niet uit waar je staat in Nederland. Voor je deur of onderweg. Onze hulpverleners zijn in een paar kliks bij je.

We laten je vooraf zien wat onze hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaal je die bovenop de kosten voor de pechhulp. De app zelf is gratis.

De prijzen vind je hier.

We doen er alles aan om binnen 30 minuten bij je te zijn. Maar lukt dat niet? Dan betalen wij jou € 0,50 voor iedere minuut die je langer moet wachten. Gebruik wel de app want alleen dan heb je recht op garantie. Lees hier de voorwaarden.

Let op: heeft jouw organisatie zich aangemeld voor RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt de organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsvoertuig.

Bekijk alle vragen

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft