Pechhulp Alkmaar

RoadGuard helpt je al voor € 260 weer op weg!

 • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
 • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
 • In binnen- en buitenland
Pechhulp nodig na een avondje AZ stadion of na een dagje kaasmarkt in Alkmaar? Lees snel verder hoe RoadGuard je ook helpt bij pechhulp in Alkmaar en omgeving.

RoadGuard pechhulp on demand

Met RoadGuard van Centraal Beheer heb je geen abonnement of verzekering meer nodig om te zorgen dat je wordt geholpen wanneer je pech onderweg hebt. In omgeving Alkmaar, maar ook door heel Nederland en een groot deel van Europa word je gewoon geholpen bij pech met je voertuig. Of je nou gebruik maakt van een motor, busje, caravan of auto, dat maakt ons niet uit! Ook over de kosten zijn geen verrassingen achteraf. Je ziet vooraf welk pechgeval welke kosten heeft. Ga je akkoord met de kosten? Dan komen wij eraan! Volg ons ook via je smartphone om te weten hoelang het nog duurt voordat de monteur bij je is. 

Hoe werkt de app van RoadGuard 

Als je een smartphone hebt dan kun je in de appstore de app van RoadGuard downloaden. Het maakt dan niet uit waar je bent, in Nederland of in het buitenland. Wanneer je met pech langs de weg staat zijn de stappen heel simpel. Open de app, en bekijk het overzicht van mogelijke pechgevallen. Er zijn 5 mogelijkheden waaruit je kunt kiezen.  Staat jouw pech er niet bij? Klik dan op het icoontje ‘Andere pech’. Bekijk de kosten, volg de locatie van je monteur, en betaal achteraf. Betalen doe je met iDEAL.

Waarom kies je voor pechhulp van RoadGuard? 

 • Geen abonnement of verzekering nodig
 • Naast Nederland is er nu ook pechhulp in het buitenland
 • Er zijn verschillende betaalmethodes mogelijk 
 • Pechhulp is mogelijk voor een grote variatie aan verschillende pechgevallen
 • Je kunt precies in de gaten houden waar de monteur onderweg is en hoe lang het nog duurt voor hij bij jou is
 • Naast de auto, komt RoadGuard ook helpen bij een busje, camper, caravan, motor of scootmobiel
 • De gebruikers waarderen de service met een hoog cijfer en hebben goede ervaringen
 • Ruim 1000 monteurs staan dag en nacht voor je klaar

Wat kost onze pechhulp?

Of je nu een lekke band hebt, verkeerd getankt, een startprobleem of een andere pech situatie, wij helpen je 24/7! Schakel nu hulp in via de app, het werkt heel simpel. Binnen een paar klikken zijn we bij je. Hier zie je hoe het werkt. RoadGuard is in een gemiddelde tijd van 60 minuten bij je. 
We hanteren per pech geval vaste prijzen. Waar je ook staat, dus ook in Alkmaar! Bekijk de prijzen van de volgende pechgevallen:

Over Alkmaar

Alkmaar ligt in de provincie Noord-Holland. Alkmaar staat bekend om haar historische centrum en velen denken meteen aan de bekende kaasmarkt op het Waagplein. Alkmaar, de kaasstad, houdt nog steeds ieder jaar in de zomer iedere vrijdagmiddag een traditionele kaasmarkt. Dit is een traditie die is begonnen in 1593 en nog steeds komen er elk jaar rond de honderdduizend mensen langs om dit mee te maken! Naast de kaasmarkt is Alkmaar natuurlijk ook bekend om de voetbalclub AZ.

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
1 okt. 2023 13:26

Snelle hulp en vriendelijke man die ons kwam ophalen [ ik kende deze man van vroeger ] en fijn thuis bracht TOP

Review over RoadGuard met een 10

10
2 okt. 2023 09:43

Geholpen de snelweg af te komen. En op eindbestemming in de buurt afgezet.

Review over RoadGuard met een 9

9
30 sep. 2023 12:51

Fast service, but too expensive.

Review over RoadGuard met een 10

10
28 sep. 2023 18:34

Auto is helaas niet gemaakt, maar de beste medewerker (Martijn) was zeer klantvriendelijk; omdat het niet gerepareerd kon worden heeft hij me thuis gebracht!

Review over RoadGuard met een 7

7
26 sep. 2023 16:50

Makkelijk geregeld ondanks ik niet voor pechhulp verzekerd ben. De prijs daarentegen was m.i. schandalig. Heb niet gezoch naar andere opties, weet dan ook niet of dit gangbaar is.

Veelgestelde vragen

RoadGuard is een heel nieuwe manier van pechhulp. Persoonlijk en gemakkelijk geregeld via een app. En zonder abonnement of verzekering, dus je zit nergens aan vast. Waar je ook staat in Nederland of Europa, hulp is in een paar kliks bij je. Je ziet op je telefoon wie jou komt helpen en hoe snel hij er is. Iedereen kan op elk moment gebruikmaken van RoadGuard. Of je nou rijdt in een auto, busje, motor, scooter, caravan of camper. Of die van een vriend.

RoadGuard is vooraf duidelijk over de kosten. Je betaalt achteraf in de app voor de hulp die je hebt gekregen. Dus, download onze app nu gratis. Dan kun je zorgeloos op weg!

RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance. 
Kijk hier hoe RoadGuard werkt. 

Je kunt ons voor alle pech inschakelen. Voor je auto, busje, motor, scooter of caravan. Of die van iemand anders. Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Jezelf buitengesloten? Is je motor oververhit? Zit je vast in de modder? Of brandt er een lampje maar weet je niet wat er aan de hand is? RoadGuard! En o ja, het maakt niet uit waar je staat in Nederland. Voor je deur of onderweg. Onze hulpverleners zijn in een paar kliks bij je.

We laten je vooraf zien wat onze hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaal je die bovenop de kosten voor de pechhulp. De app zelf is gratis.

De prijzen vind je hier.


Let op: heeft jouw organisatie zich aangemeld voor RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt de organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsvoertuig.

Bekijk alle vragen

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft