Pechhulp Amersfoort

RoadGuard helpt je al voor € 260 weer op weg!

 • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
 • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
 • In binnen- en buitenland
Heb je nu pech in Amersfoort of in de buurt van Amersfoort? Autopech is altijd vervelend. Gelukkig komt RoadGuard je helpen. Onze pechhulp service wordt beoordeeld met een gemiddelde van 8,8. Daar zijn we trots op!

Pechhulp in Amersfoort via een handige app

Download nu de pechhulp app van RoadGuard op je mobiel en we komen je meteen helpen in Amersfoort. Of je nu in het centrum staat van Amersfoort, in de nieuwbouwwijk Vathorst of ergens op de snelweg A27 of A28. Met de app van RoadGuard van Centraal Beheer ben je altijd verzekerd van pechhulp. 

Hoe werkt de pechhulp app van RoadGuard

Als je een smartphone hebt dan kun je in de appstore de app van RoadGuard downloaden. Het maakt dan niet uit waar je bent, in Nederland of in het buitenland. Wanneer je met pech langs de weg staat zijn de stappen heel simpel. Open de app, en bekijk het overzicht van mogelijke pechgevallen. Er zijn 5 mogelijkheden waaruit je kunt kiezen.  Staat jouw pech er niet bij? Klik dan op het icoontje ‘Andere pech’. Bekijk de kosten, volg de locatie van je monteur, en betaal achteraf. Betalen doe je met iDEAL.

Waarom kies je ook in Amersfoort voor pechhulp van RoadGuard?

 • Geen abonnement of verzekering nodig
 • Je kunt precies in de gaten houden waar de monteur onderweg is en hoe lang het nog duurt voor hij bij jou is
 • Naast de auto, komt RoadGuard ook helpen bij een busje, camper, caravan, motor of scootmobiel
 • De gebruikers waarderen de service met een hoog cijfer en hebben goede ervaringen
 • Ruim 1000 monteurs staan dag en nacht voor je klaar
 • Naast Nederland is er nu ook pechhulp in het buitenland!
 • Er zijn verschillende betaalmethodes mogelijk 
 • Pechhulp is mogelijk voor een grote variatie aan verschillende pechgevallen 

Wat kost onze pechhulp? 

Of je nu een lekke band hebt, verkeerd getankt, een startprobleem of een andere pech situatie, wij helpen je 24/7! Schakel nu hulp in via de app, het werkt heel simpel. Binnen een paar klikken zijn we bij je. Hier zie je hoe het werkt. RoadGuard is in een gemiddelde tijd van 60 minuten bij je. 
We hanteren per pech geval vaste prijzen. Waar je ook staat, dus ook in Amersfoort! Bekijk de prijzen van de volgende pechgevallen:

Over Amersfoort 

Amersfoort is een stad en gemeente in de provincie Utrecht. Het is in bevolkingsaantal de tweede stad van de provincie Utrecht en de 15 de stad van heel Nederland. Amersfoort is staat ook wel bekend als de Keistad en de inwoners zijn bekend als Keitrekkers. Amersfoort heeft een oud en gezellig centrum, waarbij het een aanrader is om een rondvaartboottocht uit te proberen. Ben je een keer in de buurt van Amersfoort, met de RoadGuard app ben je altijd verzekerd van pechhulp.

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
2 okt. 2023 09:43

Geholpen de snelweg af te komen. En op eindbestemming in de buurt afgezet.

Review over RoadGuard met een 9

9
30 sep. 2023 12:51

Fast service, but too expensive.

Review over RoadGuard met een 10

10
28 sep. 2023 18:34

Auto is helaas niet gemaakt, maar de beste medewerker (Martijn) was zeer klantvriendelijk; omdat het niet gerepareerd kon worden heeft hij me thuis gebracht!

Review over RoadGuard met een 7

7
26 sep. 2023 16:50

Makkelijk geregeld ondanks ik niet voor pechhulp verzekerd ben. De prijs daarentegen was m.i. schandalig. Heb niet gezoch naar andere opties, weet dan ook niet of dit gangbaar is.

Review over RoadGuard met een 6

6
23 sep. 2023 18:38

Heel lang moeten wachten.

Veelgestelde vragen

RoadGuard is een heel nieuwe manier van pechhulp. Persoonlijk en gemakkelijk geregeld via een app. En zonder abonnement of verzekering, dus je zit nergens aan vast. Waar je ook staat in Nederland of Europa, hulp is in een paar kliks bij je. Je ziet op je telefoon wie jou komt helpen en hoe snel hij er is. Iedereen kan op elk moment gebruikmaken van RoadGuard. Of je nou rijdt in een auto, busje, motor, scooter, caravan of camper. Of die van een vriend.

RoadGuard is vooraf duidelijk over de kosten. Je betaalt achteraf in de app voor de hulp die je hebt gekregen. Dus, download onze app nu gratis. Dan kun je zorgeloos op weg!

RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance. 
Kijk hier hoe RoadGuard werkt. 

Je kunt ons voor alle pech inschakelen. Voor je auto, busje, motor, scooter of caravan. Of die van iemand anders. Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Jezelf buitengesloten? Is je motor oververhit? Zit je vast in de modder? Of brandt er een lampje maar weet je niet wat er aan de hand is? RoadGuard! En o ja, het maakt niet uit waar je staat in Nederland. Voor je deur of onderweg. Onze hulpverleners zijn in een paar kliks bij je.

We laten je vooraf zien wat onze hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaal je die bovenop de kosten voor de pechhulp. De app zelf is gratis.

De prijzen vind je hier.


Let op: heeft jouw organisatie zich aangemeld voor RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt de organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsvoertuig.

Bekijk alle vragen

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft