Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Pechhulp Amersfoort

RoadGuard helpt je al voor € 260 weer op weg!

 • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
 • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
 • Onze 1036 monteurs staan 24/7 voor je klaar.
Heb je nu pech in Amersfoort of in de buurt van Amersfoort? Autopech is altijd vervelend. Gelukkig komt RoadGuard je helpen. Onze pechhulp service wordt beoordeeld met een gemiddelde van 8,7. Daar zijn we trots op!

Pechhulp in Amersfoort via een handige app

Download nu de pechhulp app van RoadGuard op je mobiel en we komen je meteen helpen in Amersfoort. Of je nu in het centrum staat van Amersfoort, in de nieuwbouwwijk Vathorst of ergens op de snelweg A27 of A28. Met de app van RoadGuard van Centraal Beheer ben je altijd verzekerd van pechhulp. 

Hoe werkt de pechhulp app van RoadGuard

Als je een smartphone hebt dan kun je in de appstore de app van RoadGuard downloaden. Het maakt dan niet uit waar je bent, in Nederland of in het buitenland. Wanneer je met pech langs de weg staat zijn de stappen heel simpel. Open de app, en bekijk het overzicht van mogelijke pechgevallen. Er zijn 5 mogelijkheden waaruit je kunt kiezen.  Staat jouw pech er niet bij? Klik dan op het icoontje ‘Andere pech’. Bekijk de kosten, volg de locatie van je monteur, en betaal achteraf. Betalen doe je met iDEAL.

Waarom kies je ook in Amersfoort voor pechhulp van RoadGuard?

 • Geen abonnement of verzekering nodig
 • Je kunt precies in de gaten houden waar de monteur onderweg is en hoe lang het nog duurt voor hij bij jou is
 • Naast de auto, komt RoadGuard ook helpen bij een busje, camper, caravan, motor of scootmobiel
 • De gebruikers waarderen de service met een hoog cijfer en hebben goede ervaringen
 • Meer dan 800 monteurs die dag en nacht voor je klaarstaan
 • Naast Nederland is er nu ook pechhulp in het buitenland!
 • Er zijn verschillende betaalmethodes mogelijk 
 • Pechhulp is mogelijk voor een grote variatie aan verschillende pechgevallen 

Pechgevallen die we kunnen oplossen: 

Je kan 24 uur per dag bij ons terecht voor hulp bij autopech. Zonder lidmaatschap. Met ruim 780 monteurs helpen wij mensen in Amersfoort voor o.a. de volgende pechgevallen: startprobleem auto, lekke band, autotransport, verkeerd getankt, buitengesloten van de auto. 

Over Amersfoort 

Amersfoort is een stad en gemeente in de provincie Utrecht. Het is in bevolkingsaantal de tweede stad van de provincie Utrecht en de 15 de stad van heel Nederland. Amersfoort is staat ook wel bekend als de Keistad en de inwoners zijn bekend als Keitrekkers. Amersfoort heeft een oud en gezellig centrum, waarbij het een aanrader is om een rondvaartboottocht uit te proberen. Ben je een keer in de buurt van Amersfoort, met de RoadGuard app ben je altijd verzekerd van pechhulp.

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
26 mrt. 2023 13:31

topvent

Review over RoadGuard met een 7

7
24 mrt. 2023 18:34

App en service erg goed, kosten veel te hoog

Review over RoadGuard met een 8

8
24 mrt. 2023 17:23

Snel en fijn!!!

Review over RoadGuard met een 7

7
19 mrt. 2023 15:18

Was snel ter plaatse, maar ging wat fout met de app. Rekening betaald via centraal beheer

Review over RoadGuard met een 1

1
6 mrt. 2023 14:07

Niet te bereiken beloven snelle service komen het niet na ontzettend duur en slechte service!!!!!

Veelgestelde vragen

RoadGuard is een heel nieuwe manier van pechhulp. Persoonlijk en gemakkelijk geregeld via een app. En zonder abonnement of verzekering, dus je zit nergens aan vast. Waar je ook staat in Nederland of Europa, hulp is in een paar kliks bij je. Je ziet op je telefoon wie jou komt helpen en hoe snel hij er is. Iedereen kan op elk moment gebruikmaken van RoadGuard. Of je nou rijdt in een auto, busje, motor, scooter, caravan of camper. Of die van een vriend.

RoadGuard is vooraf duidelijk over de kosten. Je betaalt achteraf in de app voor de hulp die je hebt gekregen. Dus, download onze app nu gratis. Dan kun je zorgeloos op weg!

RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance. 
Kijk hier hoe RoadGuard werkt. 

Je kunt ons voor alle pech inschakelen. Voor je auto, busje, motor, scooter of caravan. Of die van iemand anders. Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Jezelf buitengesloten? Is je motor oververhit? Zit je vast in de modder? Of brandt er een lampje maar weet je niet wat er aan de hand is? RoadGuard! En o ja, het maakt niet uit waar je staat in Nederland. Voor je deur of onderweg. Onze hulpverleners zijn in een paar kliks bij je.

We laten je vooraf zien wat onze hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaal je die bovenop de kosten voor de pechhulp. De app zelf is gratis.

De prijzen vind je hier.

We doen er alles aan om binnen 30 minuten bij je te zijn. Maar lukt dat niet? Dan betalen wij jou € 0,50 voor iedere minuut die je langer moet wachten. Gebruik wel de app want alleen dan heb je recht op garantie. Lees hier de voorwaarden.

Let op: heeft jouw organisatie zich aangemeld voor RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt de organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsvoertuig.

Bekijk alle vragen

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft