Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Pechhulp Arnhem

RoadGuard helpt je al voor € 260 weer op weg!

 • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
 • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
 • Onze 1035 monteurs staan 24/7 voor je klaar.
Pech in Arnhem? Of pechhulp nodig in de buurt van Arnhem? Wil je snel geholpen worden en veilig weer op weg? RoadGuard! Wij staan 24 uur per dag voor je klaar om je te helpen bij pech.

RoadGuard

Of je nu een lekke band hebt, verkeerd getankt, een startprobleem of een andere pech situatie, wij helpen je! Schakel nu hulp in via de app, het werkt heel simpel. Binnen een paar klikken zijn we bij je. Hier zie je hoe het werkt. RoadGuard is in een gemiddelde tijd van 30 minuten ter plekke. Met ruim 780 monteurs door heel Nederland is deze wachttijd vaak nog korter!

Wat kost onze pechhulp?

RoadGuard van Centraal Beheer is in te schakelen zonder dat je hierbij een abonnement of lidmaatschap nodig hebt. Super handig, want je betaalt alleen wanneer je onze hulp ook daadwerkelijk nodig hebt!

We hanteren per pech geval de volgende prijzen:

 • Startprobleem: € 235
 • Lekke band: € 275
 • Autotransport: tot 25 km € 290, daarna € 4 per km extra
 • Verkeerd getankt: vanaf € 280. We brengen je naar een gespecialiseerd bedrijf dat de brandstof kan aftappen. Je betaalt:
  • kosten voor transport. Tot 25 km. Dit kost € 290, daarna € 4 per km extra.
  • kosten voor het aftappen van de brandstof. Wij kunnen je vooraf niet zeggen hoeveel dat is. 
 • Buitengesloten: € 260
 • Andere pech: € 260

Waarom de hulp van RoadGuard in Arnhem?

Het kan zijn dat je je nog steeds af vraagt waarom RoadGuard de beste optie is om je snel weer op weg te helpen… In dit geval hebben wij een aantal van de belangrijkste redenen om voor onze goede service te kiezen op een rijtje gezet

 • Geen abonnement of verzekering nodig

 • RoadGuard helpt je bij elk voertuig tot 3500 kg! Problemen met je caravan? Ook dan helpt RoadGuard je weer snel de weg op.

 • Ruim 800 monteurs staan door heel Nederland 24/7 voor je klaar om je te helpen

 • De gebruikers waarderen de service met een hoog cijfer, namelijk een 8,8!

 • Naast Nederland is er nu ook pechhulp in het buitenland

 • Er zijn verschillende betaalmethodes mogelijk 

 • Pechhulp is mogelijk voor een grote variatie aan verschillende pechgevallen

 • Via de app kun je zien waar de monteur is en hoelang het nog duurt voor hij bij je is. 

Wil je meer weten? Op deze pagina hebben wij de meest voorkomende vragen al voor je beantwoord.

Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland en heeft ruim 156.000 inwoners. Arnhem maakt deel uit van de voormalige Stadregio Arnhem Nijmegen. Arnhem ligt aan de rivieren Neder-Rijn, de IJssel en Sint-Jansbeek. Ook ligt de stad aan beide zijden van de Rijn. De stad heeft meerdere mooie bezienswaardigheden zoals het Museum Arnhem, het Nederlands Openluchtmuseum en de dierentuin Burger’s Zoo. Zeker geschikt voor een dagje uit.  En… met de RoadGuard app hoef je niet bang te zijn dat je lang moet wachten als je pechhulp nodig hebt in Arnhem!

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 9

9
22 mrt. 2023 11:44

Volgens afspraak op tijd. Prima!

Review over RoadGuard met een 8

8
20 mrt. 2023 16:33

Top service en netjes geholpen.

Review over RoadGuard met een 9

9
21 mrt. 2023 14:28

Top hulpverleners

Review over RoadGuard met een 9

9
20 mrt. 2023 12:25

Goed,snel en vriendelijk.

Review over RoadGuard met een 8

8
20 mrt. 2023 06:58

super snel! alleen werd ik steeds uit de app gegooid

Veelgestelde vragen

RoadGuard is een heel nieuwe manier van pechhulp. Persoonlijk en gemakkelijk geregeld via een app. En zonder abonnement of verzekering, dus je zit nergens aan vast. Waar je ook staat in Nederland of Europa, hulp is in een paar kliks bij je. Je ziet op je telefoon wie jou komt helpen en hoe snel hij er is. Iedereen kan op elk moment gebruikmaken van RoadGuard. Of je nou rijdt in een auto, busje, motor, scooter, caravan of camper. Of die van een vriend.

RoadGuard is vooraf duidelijk over de kosten. Je betaalt achteraf in de app voor de hulp die je hebt gekregen. Dus, download onze app nu gratis. Dan kun je zorgeloos op weg!

RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance. 
Kijk hier hoe RoadGuard werkt. 

Je kunt ons voor alle pech inschakelen. Voor je auto, busje, motor, scooter of caravan. Of die van iemand anders. Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Jezelf buitengesloten? Is je motor oververhit? Zit je vast in de modder? Of brandt er een lampje maar weet je niet wat er aan de hand is? RoadGuard! En o ja, het maakt niet uit waar je staat in Nederland. Voor je deur of onderweg. Onze hulpverleners zijn in een paar kliks bij je.

We laten je vooraf zien wat onze hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaal je die bovenop de kosten voor de pechhulp. De app zelf is gratis.

De prijzen vind je hier.

We doen er alles aan om binnen 30 minuten bij je te zijn. Maar lukt dat niet? Dan betalen wij jou € 0,50 voor iedere minuut die je langer moet wachten. Gebruik wel de app want alleen dan heb je recht op garantie. Lees hier de voorwaarden.

Let op: heeft jouw organisatie zich aangemeld voor RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt de organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsvoertuig.

Bekijk alle vragen

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft