Pechhulp buitenland

RoadGuard helpt je al voor € 290 weer op weg!

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland
Ben je niet in Nederland, maar heb je wel pechhulp nodig in het buitenland? Dan staat RoadGuard nu ook voor je klaar en kun je snel de weg weer op! Lees hoe RoadGuard werkt als pechhulp oplossing in het buitenland.

Pechhulp in het buitenland

RoadGuard van Centraal Beheer was al actief in heel Nederland, maar is nu ook actief in het buitenland bij pechhulp. Ben je dus op vakantie of even langs bij vrienden of familie in het buitenland en krijg je pech onderweg? Dat is geen enkel probleem. Check hier waar je in het buitenland gebruik kan maken van de pechhulp. De enige eis voor pechhulp in het buitenland is dat je een Nederlands kenteken hebt.

Je kunt ook in het buitenland gebruik maken van je vertrouwde RoadGuard app. Wanneer je de app opent, zoekt de app automatisch naar je locatie. Vul je naam, telefoonnummer, e-mailadres en kenteken in. Ga akkoord met de kosten en verstuur je melding. Daarna nemen wij telefonisch contact met je op en wij zorgen dan dat de lokale hulpdienst naar je toe komt.

Welke pechhulp kan ik krijgen in het buitenland?

Het is in de meeste landen verboden om langs de weg auto’s te repareren. Dat is de reden dat we je meestal naar de garage brengen die het dichtst in de buurt is. Waar het echter wel mogelijk is om langs de weg te repareren, dan helpen we je daar ter plekke. Dit hangt ook af van de schade.

Wat goed is om te weten is dat wij op dit moment nog geen vervangend vervoer, overnachting en transport terug naar Nederland kunnen regelen. Hou hier dus rekening mee dat je dit zelf doet!

Hoeveel kost pechhulp in het buitenland?  

Voor pechhulp in het buitenland rekenen wij een vaste prijs van €225. Dit is exclusief onderdelen die nodig zijn en de reparatie door het lokale garagebedrijf. Je betaalt via automatische incasso. Wanneer je belt om je pech aan te geven, geef je meteen aan ons je bankrekeningnummer. Het bedrag wordt van je rekening afgeschreven en uiteraard krijg je de factuur in je mailbox. Je hoeft hier dus verder niets voor te doen! Lekker makkelijk!

Pech langs de snelweg in het buitenland? 

Voordat je ons belt is het goed om na te gaan of je een praatpaal ziet langs de snelweg waar je pech hebt. Je kunt op deze manier zelf lokale hulp inschakelen. Controleer dit dus voordat je de melding bij RoadGuard doet om dubbele kosten te voorkomen! 

Pech in het buitenland buiten kantoortijden?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je ’s avonds of ’s nachts pech krijgt. Wanneer dit zo is, en de auto kan niet ter plekke gemaakt worden. Dan zal de hulpdienst van RoadGuard je meenemen naar je overnachting. De eerstvolgende werkdag zal de hulpdienst je alsnog brengen naar een garage in de buurt. Je auto wordt door de lokale garage weer opgeknapt. 

Heb je nog meer vragen over pechhulp in het buitenland? Lees dan hier meer over RoadGuard in het buitenland of download nu onze pechhulp app.

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
2 okt. 2023 09:43

Geholpen de snelweg af te komen. En op eindbestemming in de buurt afgezet.

Review over RoadGuard met een 9

9
30 sep. 2023 12:51

Fast service, but too expensive.

Review over RoadGuard met een 10

10
28 sep. 2023 18:34

Auto is helaas niet gemaakt, maar de beste medewerker (Martijn) was zeer klantvriendelijk; omdat het niet gerepareerd kon worden heeft hij me thuis gebracht!

Review over RoadGuard met een 7

7
26 sep. 2023 16:50

Makkelijk geregeld ondanks ik niet voor pechhulp verzekerd ben. De prijs daarentegen was m.i. schandalig. Heb niet gezoch naar andere opties, weet dan ook niet of dit gangbaar is.

Review over RoadGuard met een 6

6
23 sep. 2023 18:38

Heel lang moeten wachten.

Veelgestelde vragen

RoadGuard is een heel nieuwe manier van pechhulp. Persoonlijk en gemakkelijk geregeld via een app. En zonder abonnement of verzekering, dus je zit nergens aan vast. Waar je ook staat in Nederland of Europa, hulp is in een paar kliks bij je. Je ziet op je telefoon wie jou komt helpen en hoe snel hij er is. Iedereen kan op elk moment gebruikmaken van RoadGuard. Of je nou rijdt in een auto, busje, motor, scooter, caravan of camper. Of die van een vriend.

RoadGuard is vooraf duidelijk over de kosten. Je betaalt achteraf in de app voor de hulp die je hebt gekregen. Dus, download onze app nu gratis. Dan kun je zorgeloos op weg!

RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance. 
Kijk hier hoe RoadGuard werkt. 

Je kunt ons voor alle pech inschakelen. Voor je auto, busje, motor, scooter of caravan. Of die van iemand anders. Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Jezelf buitengesloten? Is je motor oververhit? Zit je vast in de modder? Of brandt er een lampje maar weet je niet wat er aan de hand is? RoadGuard! En o ja, het maakt niet uit waar je staat in Nederland. Voor je deur of onderweg. Onze hulpverleners zijn in een paar kliks bij je.

We laten je vooraf zien wat onze hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaal je die bovenop de kosten voor de pechhulp. De app zelf is gratis.

De prijzen vind je hier.


Let op: heeft jouw organisatie zich aangemeld voor RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt de organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsvoertuig.

Bekijk alle vragen

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft