Pechhulp Den Haag

RoadGuard helpt je al voor € 260 weer op weg!

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland
Heb je pechhulp nodig in Den Haag? Of ben je in de buurt van Den Haag stil komen te staan met bijvoorbeeld een lekke band? Geen zorgen. Voor je het weet ben je weer onderweg dankzij de pechhulp on demand app van RoadGuard!

Pechhulp Den Haag

Ben je onderweg naar het strand? Of heb je het centrum van Den Haag bezocht? Een lekke band of een auto die niet wilt starten komt natuurlijk nooit goed uit. Wij begrijpen dat je snel geholpen wilt worden. Wij hebben monteurs door het hele land, ook in Den Haag. We zijn voor dat je het weet ter plekke!

Voor onze snelle pechhulp heb je geen lidmaatschap of abonnement nodig. Je zit dus nergens aan vast. In Den Haag en de rest van Nederland zijn we in een gemiddelde tijd van 60 minuten ter plekke om je te helpen. RoadGuard van Centraal Beheer is ook te gebruiken in andere landen binnen Europa.

Wat kost onze pechhulp?

Wij hanteren vaste prijzen voor verschillende soorten pechhulp. Je kunt ons bij elk soort pech geval inschakelen! Bekijk de prijzen van de volgende pechgevallen:

Hoe schakel ik hulp in?

RoadGuard werkt heel simpel. Hier kun je zien hoe! Heb je andere vragen? We hebben al veel vragen beantwoord op deze pagina.

Locatie van pechgeval

Als je onze hulp hebt ingeschakeld in de app kunnen wij via GPS automatisch zien waar je staat! Super handig, dit zorgt ervoor dat we je snel kunnen helpen!

Over Den Haag

Den Haag ook wel ’s-Gravenhage genoemd is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Den Haag heeft ongeveer 526.439 inwoners en is daarmee de op twee na grootste gemeente van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam. Wat erg mooi is aan Den Haag, en ook heel veel toeristische bezoeken oplevert, is de 11 kilometer lange kustlijn. Den Haag heeft 2 badplaatsen namelijk Scheveningen en Kijkduin. Heerlijk om op een zonnige dag te bezoeken, of om gewoon even lekker uit te waaien!

RoadGuard

Schakel gemakkelijk onze hulp in via de gratis app op je smartphone. 

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
1 okt. 2023 13:26

Snelle hulp en vriendelijke man die ons kwam ophalen [ ik kende deze man van vroeger ] en fijn thuis bracht TOP

Review over RoadGuard met een 10

10
2 okt. 2023 09:43

Geholpen de snelweg af te komen. En op eindbestemming in de buurt afgezet.

Review over RoadGuard met een 9

9
30 sep. 2023 12:51

Fast service, but too expensive.

Review over RoadGuard met een 10

10
28 sep. 2023 18:34

Auto is helaas niet gemaakt, maar de beste medewerker (Martijn) was zeer klantvriendelijk; omdat het niet gerepareerd kon worden heeft hij me thuis gebracht!

Review over RoadGuard met een 7

7
26 sep. 2023 16:50

Makkelijk geregeld ondanks ik niet voor pechhulp verzekerd ben. De prijs daarentegen was m.i. schandalig. Heb niet gezoch naar andere opties, weet dan ook niet of dit gangbaar is.

Veelgestelde vragen

RoadGuard is een heel nieuwe manier van pechhulp. Persoonlijk en gemakkelijk geregeld via een app. En zonder abonnement of verzekering, dus je zit nergens aan vast. Waar je ook staat in Nederland of Europa, hulp is in een paar kliks bij je. Je ziet op je telefoon wie jou komt helpen en hoe snel hij er is. Iedereen kan op elk moment gebruikmaken van RoadGuard. Of je nou rijdt in een auto, busje, motor, scooter, caravan of camper. Of die van een vriend.

RoadGuard is vooraf duidelijk over de kosten. Je betaalt achteraf in de app voor de hulp die je hebt gekregen. Dus, download onze app nu gratis. Dan kun je zorgeloos op weg!

RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance. 
Kijk hier hoe RoadGuard werkt. 

Je kunt ons voor alle pech inschakelen. Voor je auto, busje, motor, scooter of caravan. Of die van iemand anders. Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Jezelf buitengesloten? Is je motor oververhit? Zit je vast in de modder? Of brandt er een lampje maar weet je niet wat er aan de hand is? RoadGuard! En o ja, het maakt niet uit waar je staat in Nederland. Voor je deur of onderweg. Onze hulpverleners zijn in een paar kliks bij je.

RoadGuard werkt overal in Nederland, behalve op Terschelling en Vlieland. 

We helpen je ook in heel Europa, behalve:

  • Azoren en Madeira (Portugal)
  • het noordelijke deel van Cyprus dat niet door de regering van de Republiek Cyprus wordt bestuurd.
  • Canarische Eilanden en de Balearen (Spanje)
  • het Aziatische deel van Turkije


Bekijk alle vragen

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft