Pechhulp Eindhoven

RoadGuard helpt je al voor € 260 weer op weg!

 • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
 • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
 • In binnen- en buitenland
Pechhulp nodig in Eindhoven na een avondje Guus Meeuwis of PSV? Ook in omgeving Eindhoven staat RoadGuard altijd voor je klaar! Lees snel verder hoe de app werkt.

Hoe vaak gebeurt het nou eigenlijk, dat je met autopech langs de weg staat? Gemiddeld hebben Nederlanders slechts 1x in de 4 jaar pechhulp nodig. Zonde toch, om een abonnement of verzekering hiervoor af te sluiten als je ook gebruik kan maken van RoadGuard. RoadGuard van Centraal Beheer is een pechhulp on demand service waar je snel hulp krijgt bij pech onderweg. En dit allemaal, zonder abonnement. Ideaal!

Hoe werkt de app voor pechhulp in Eindhoven? 

RoadGuard houdt ervan als het lekker simpel is. Zo hebben we de app ook ingericht. Geen moeilijkheden of onduidelijkheden. Volg de volgende stappen als je pechhulp nodig hebt in omgeving Eindhoven:

 • Heb je de app nog niet op je telefoon? Download deze dan snel in de app store. Heb je de app al? Open deze dan
 • Bekijk vooraf de kosten en ga hiermee akkoord
 • Volg op je scherm welke monteur naar je toe komt, en bekijk ook meteen hoe lang dat nog duurt
 • Betaal met iDEAL.
 • Vervolg je reis 

Binnen een paar klikken word je al geholpen!

Bij welke pechgevallen komen wij je helpen in Eindhoven? 

RoadGuard is er voor je bij allerlei soorten pech. Zoals:

 • Startprobleem: € 235
 • Lekke band: € 275
 • Autotransport: tot 25 km € 290, daarna € 4 per km extra.
 • Verkeerd getankt: vanaf € 280. We brengen je naar een gespecialiseerd bedrijf dat de brandstof kan aftappen. Je betaalt: 
  • kosten voor transport. Tot 25 km. kost € 290, daarna € 4 per km extra. 
  • kosten voor het aftappen van de brandstof. Wij kunnen je vooraf niet zeggen hoeveel dat is.
 • Buitengesloten: € 260
 • Andere pech: €260

Ook zijn we er voor je door heel Nederland. Of je nou pech hebt in the middle of nowhere, of midden in een drukke stad. Is het midden in de nacht, of juist midden op de dag. Wij komen je de weg weer op helpen! Nu ook in de meeste plaatsen in Europa.

Waarom RoadGuard in Eindhoven?

Logisch – betaal alleen voor de pechhulp die je daadwerkelijk gebruikt. Het is niet nodig om hiervoor een abonnement of verzekering af te sluiten.

 • Overal - met ruim 780 monteurs door heel Nederland is er altijd een monteur in de buurt om je te komen helpen.
 • Voor jou - RoadGuard is er altijd voor jou als je ons nodig hebt. Ook als je toevallig niet in je eigen auto rijdt.
 • Handig -  bij RoadGuard krijg je meteen duidelijkheid over de kosten, wie er naar je onderweg is, en hoelang het nog duurt voor hij bij je is.


De app van RoadGuard is al meer dan 300.000 keer gedownload en krijgt een hoog cijfer van de gebruikers. De gemiddelde beoordeling is namelijk een 8.8! Gaaf!

Eindhoven

Eindhoven is een stad en gemeente in het zuiden van Nederland, in het zuidoosten van de provincie Noord Brabant. Deze designstad bruist van de creativiteit, innovatie, en energie. Bekende highlights in Eindhoven zijn natuurlijk het vliegveld en de voetbalclub PSV. Met al zijn industriële ontwikkelingen behoort Eindhoven tegenwoordig ook tot een van de grootste kennisgebeden ter wereld. Al jaren luidt het slogan van Eindhoven: ‘ Leading in Technology’.

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
1 okt. 2023 13:26

Snelle hulp en vriendelijke man die ons kwam ophalen [ ik kende deze man van vroeger ] en fijn thuis bracht TOP

Review over RoadGuard met een 10

10
2 okt. 2023 09:43

Geholpen de snelweg af te komen. En op eindbestemming in de buurt afgezet.

Review over RoadGuard met een 9

9
30 sep. 2023 12:51

Fast service, but too expensive.

Review over RoadGuard met een 10

10
28 sep. 2023 18:34

Auto is helaas niet gemaakt, maar de beste medewerker (Martijn) was zeer klantvriendelijk; omdat het niet gerepareerd kon worden heeft hij me thuis gebracht!

Review over RoadGuard met een 7

7
26 sep. 2023 16:50

Makkelijk geregeld ondanks ik niet voor pechhulp verzekerd ben. De prijs daarentegen was m.i. schandalig. Heb niet gezoch naar andere opties, weet dan ook niet of dit gangbaar is.

Veelgestelde vragen

RoadGuard is een heel nieuwe manier van pechhulp. Persoonlijk en gemakkelijk geregeld via een app. En zonder abonnement of verzekering, dus je zit nergens aan vast. Waar je ook staat in Nederland of Europa, hulp is in een paar kliks bij je. Je ziet op je telefoon wie jou komt helpen en hoe snel hij er is. Iedereen kan op elk moment gebruikmaken van RoadGuard. Of je nou rijdt in een auto, busje, motor, scooter, caravan of camper. Of die van een vriend.

RoadGuard is vooraf duidelijk over de kosten. Je betaalt achteraf in de app voor de hulp die je hebt gekregen. Dus, download onze app nu gratis. Dan kun je zorgeloos op weg!

RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance. 
Kijk hier hoe RoadGuard werkt. 

Je kunt ons voor alle pech inschakelen. Voor je auto, busje, motor, scooter of caravan. Of die van iemand anders. Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Jezelf buitengesloten? Is je motor oververhit? Zit je vast in de modder? Of brandt er een lampje maar weet je niet wat er aan de hand is? RoadGuard! En o ja, het maakt niet uit waar je staat in Nederland. Voor je deur of onderweg. Onze hulpverleners zijn in een paar kliks bij je.

We laten je vooraf zien wat onze hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaal je die bovenop de kosten voor de pechhulp. De app zelf is gratis.

De prijzen vind je hier.


Let op: heeft jouw organisatie zich aangemeld voor RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt de organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsvoertuig.

Bekijk alle vragen

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft