Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Pechhulp Groningen

RoadGuard helpt je al voor € 260 weer op weg!

 • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
 • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
 • Onze 1035 monteurs staan 24/7 voor je klaar.
Lekke band, verkeerd getankt of een andere pechsituatie in Groningen? Lees hieronder hoe RoadGuard je weer snel en veilig op weg helpt.

Pech in Groningen? Schakel zo snel de hulp van RoadGuard in!

Sta je nu met pech in Groningen? Geen zorgen! Met de hulp van RoadGuard van Centraal Beheer ben je zo weer op weg. Maak nu een melding via de gratis  app

RoadGuard pechhulp Groningen

RoadGuard heeft meer dan 780 monteurs door heel Nederland om jou, waar je ook bent, snel te kunnen helpen! In een gemiddelde tijd van 30 minuten zijn we bij je. Vaak is dit nog wat sneller! Dus ook als je met pech in Groningen staat zal een van onze monteurs je snel helpen, onze hulp is 24/7 beschikbaar.

Kosten

RoadGuard kan je helpen met pech bij voertuigen tot 3500 kilo. We hanteren per pech geval vaste prijzen:

 • Startprobleem: € 235
 • Lekke band: € 275
 • Autotransport: tot 25 km € 290, daarna € 4 per km extra.
 • Verkeerd getankt: vanaf € 280. We brengen je naar een gespecialiseerd bedrijf dat de brandstof kan aftappen. Je betaalt: 
  • kosten voor transport. Tot 25 km. kost € 290, daarna € 4 per km extra. 
  • kosten voor het aftappen van de brandstof. Wij kunnen je vooraf niet zeggen hoeveel dat is.
 • Buitengesloten: € 260
 • Andere pech: €260


Als er extra onderdelen nodig zijn, bijvoorbeeld een nieuw lampje, dan komen er nog extra kosten voor het nodige onderdeel erbij. Geen zorgen, de monteur laat je dan weten wat de extra kosten zijn.

Wat als je niet ter plekke geholpen kunt worden?

Soms komt het voor dat je voertuig niet ter plekke gerepareerd kan worden. In dit geval zal onze monteur je transport aanbieden. Dan betaal je niet kosten voor je pechgeval, maar kosten voor transport. Tot 25KM kost dit €290. Verder dan 25KM kost €4 per km extra.

In Europa betaal je €225 voor transport naar de dichtstbijzijnde garage.

Vragen

Vaak krijgen we dezelfde vragen van onze klanten. Daarom hebben we een handige pagina gemaakt waar veel van deze vragen beantwoord worden! Klik hier voor meer informatie.

Over Groningen

Groningen is de hoofdstad van de provincie Groningen. Groningen is de grootste stad van Noordelijk Nederland en heeft meer dan 200.000 inwoners. Groningen is een van de grootste studentensteden in Nederland. In Groningen wonen ruim 50.000 studenten. De Rijksuniversiteit van Groningen bestaat al sinds 1614 en is de op een na oudste bestaande universiteit in Nederland. Groningen staat niet alleen bekend als een van de studentensteden in Nederland maar ook als de fietsstad. Met meer dan 145 kilometer fietspad wordt Groningen ook wel de ultieme fietsstad van Nederland genoemd.   

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 9

9
22 mrt. 2023 11:44

Volgens afspraak op tijd. Prima!

Review over RoadGuard met een 8

8
20 mrt. 2023 16:33

Top service en netjes geholpen.

Review over RoadGuard met een 9

9
21 mrt. 2023 14:28

Top hulpverleners

Review over RoadGuard met een 9

9
20 mrt. 2023 12:25

Goed,snel en vriendelijk.

Review over RoadGuard met een 8

8
20 mrt. 2023 06:58

super snel! alleen werd ik steeds uit de app gegooid

Veelgestelde vragen

RoadGuard is een heel nieuwe manier van pechhulp. Persoonlijk en gemakkelijk geregeld via een app. En zonder abonnement of verzekering, dus je zit nergens aan vast. Waar je ook staat in Nederland of Europa, hulp is in een paar kliks bij je. Je ziet op je telefoon wie jou komt helpen en hoe snel hij er is. Iedereen kan op elk moment gebruikmaken van RoadGuard. Of je nou rijdt in een auto, busje, motor, scooter, caravan of camper. Of die van een vriend.

RoadGuard is vooraf duidelijk over de kosten. Je betaalt achteraf in de app voor de hulp die je hebt gekregen. Dus, download onze app nu gratis. Dan kun je zorgeloos op weg!

RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance. 
Kijk hier hoe RoadGuard werkt. 

Je kunt ons voor alle pech inschakelen. Voor je auto, busje, motor, scooter of caravan. Of die van iemand anders. Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Jezelf buitengesloten? Is je motor oververhit? Zit je vast in de modder? Of brandt er een lampje maar weet je niet wat er aan de hand is? RoadGuard! En o ja, het maakt niet uit waar je staat in Nederland. Voor je deur of onderweg. Onze hulpverleners zijn in een paar kliks bij je.

We laten je vooraf zien wat onze hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaal je die bovenop de kosten voor de pechhulp. De app zelf is gratis.

De prijzen vind je hier.

We doen er alles aan om binnen 30 minuten bij je te zijn. Maar lukt dat niet? Dan betalen wij jou € 0,50 voor iedere minuut die je langer moet wachten. Gebruik wel de app want alleen dan heb je recht op garantie. Lees hier de voorwaarden.

Let op: heeft jouw organisatie zich aangemeld voor RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt de organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsvoertuig.

Bekijk alle vragen

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft