Pechhulp Groningen

RoadGuard helpt je al voor € 260 weer op weg!

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland
Lekke band, verkeerd getankt of een andere pechsituatie in Groningen? Lees hieronder hoe RoadGuard je weer snel en veilig op weg helpt.

Pech in Groningen? Schakel zo snel de hulp van RoadGuard in!

Sta je nu met pech in Groningen? Geen zorgen! Met de hulp van RoadGuard van Centraal Beheer ben je zo weer op weg. Maak nu een melding via de gratis  app

RoadGuard pechhulp Groningen

RoadGuard heeft ruim 1000 monteurs door heel Nederland om jou, waar je ook bent, snel te kunnen helpen! In een gemiddelde tijd van 60 minuten zijn we bij je. Onze hulp is 24/7 beschikbaar.

Wat kost onze pechhulp?

RoadGuard kan je helpen met pech bij voertuigen tot 3500 kilo. We hanteren per pech geval vaste prijzen. Waar je ook staat, dus ook in Groningen! Bekijk de prijzen van de volgende pechgevallen:

Als er extra onderdelen nodig zijn, bijvoorbeeld een nieuw lampje, dan komen er nog extra kosten voor het nodige onderdeel erbij. Geen zorgen, de monteur laat je dan weten wat de extra kosten zijn.

Vragen

Vaak krijgen we dezelfde vragen van onze klanten. Daarom hebben we een handige pagina gemaakt waar veel van deze vragen beantwoord worden! Klik hier voor meer informatie.

Over Groningen

Groningen is de hoofdstad van de provincie Groningen. Groningen is de grootste stad van Noordelijk Nederland en heeft meer dan 200.000 inwoners. Groningen is een van de grootste studentensteden in Nederland. In Groningen wonen ruim 50.000 studenten. De Rijksuniversiteit van Groningen bestaat al sinds 1614 en is de op een na oudste bestaande universiteit in Nederland. Groningen staat niet alleen bekend als een van de studentensteden in Nederland maar ook als de fietsstad. Met meer dan 145 kilometer fietspad wordt Groningen ook wel de ultieme fietsstad van Nederland genoemd.   

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
1 okt. 2023 13:26

Snelle hulp en vriendelijke man die ons kwam ophalen [ ik kende deze man van vroeger ] en fijn thuis bracht TOP

Review over RoadGuard met een 10

10
2 okt. 2023 09:43

Geholpen de snelweg af te komen. En op eindbestemming in de buurt afgezet.

Review over RoadGuard met een 9

9
30 sep. 2023 12:51

Fast service, but too expensive.

Review over RoadGuard met een 10

10
28 sep. 2023 18:34

Auto is helaas niet gemaakt, maar de beste medewerker (Martijn) was zeer klantvriendelijk; omdat het niet gerepareerd kon worden heeft hij me thuis gebracht!

Review over RoadGuard met een 7

7
26 sep. 2023 16:50

Makkelijk geregeld ondanks ik niet voor pechhulp verzekerd ben. De prijs daarentegen was m.i. schandalig. Heb niet gezoch naar andere opties, weet dan ook niet of dit gangbaar is.

Veelgestelde vragen

RoadGuard is een heel nieuwe manier van pechhulp. Persoonlijk en gemakkelijk geregeld via een app. En zonder abonnement of verzekering, dus je zit nergens aan vast. Waar je ook staat in Nederland of Europa, hulp is in een paar kliks bij je. Je ziet op je telefoon wie jou komt helpen en hoe snel hij er is. Iedereen kan op elk moment gebruikmaken van RoadGuard. Of je nou rijdt in een auto, busje, motor, scooter, caravan of camper. Of die van een vriend.

RoadGuard is vooraf duidelijk over de kosten. Je betaalt achteraf in de app voor de hulp die je hebt gekregen. Dus, download onze app nu gratis. Dan kun je zorgeloos op weg!

RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance. 
Kijk hier hoe RoadGuard werkt. 

Je kunt ons voor alle pech inschakelen. Voor je auto, busje, motor, scooter of caravan. Of die van iemand anders. Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Jezelf buitengesloten? Is je motor oververhit? Zit je vast in de modder? Of brandt er een lampje maar weet je niet wat er aan de hand is? RoadGuard! En o ja, het maakt niet uit waar je staat in Nederland. Voor je deur of onderweg. Onze hulpverleners zijn in een paar kliks bij je.

We laten je vooraf zien wat onze hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaal je die bovenop de kosten voor de pechhulp. De app zelf is gratis.

De prijzen vind je hier.


Let op: heeft jouw organisatie zich aangemeld voor RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt de organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsvoertuig.

Bekijk alle vragen

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft