Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Pechhulp Maastricht

Sta je nu stil met pech in Maastricht? Ook in de omgeving Maastricht helpen wij je weer snel en veilig de weg op! Hierbij heb je geen abonnement nodig. Lees hier verder hoe het werkt.

Pechhulp nodig in Maastricht?

Heb je nu pechhulp nodig in Maastricht? Download hier onze app, binnen een gemiddelde tijd van 30 minuten zijn we bij je! 

Hoe werkt pechhulp in Maastricht?

RoadGuard, pechhulp on demand van Centraal Beheer werkt heel simpel! Om het nog wat duidelijker te maken hebben we het in  stappen voor je op een rijtje gezet:

 • Vergeet voordat je RoadGuard inschakelt niet je voertuig even veilig aan de rechterkant van de weg te zetten, zet ook je alarmlichten aan.
 • Heb je de RoadGuard app nog niet op je telefoon staan? Download deze dan snel in de app store.
 • Geef in de app aan wat voor een pech je hebt. Bekijk vooraf wat dit kost en vervolgens kun je op akkoord klikken.
 • Volg op je scherm welke monteur naar je toe komt en waar hij vandaan komt. Zo weet je precies hoelang het nog duurt voordat hij ter plaatse is!
 • Betaal met iDEAL
 • Nu kun je weer veilig de weg op!

De kosten

Wij hanteren voor ieder pechgeval vaste prijzen. Waar je ook staat, dus ook in Maastricht! De prijzen zijn:

 • Startprobleem: € 235
 • Lekke band: € 275
 • Autotransport: tot 25 km € 290, daarna € 4 per km extra.
 • Verkeerd getankt: vanaf € 280. We brengen je naar een gespecialiseerd bedrijf dat de brandstof kan aftappen. Je betaalt: 
  • kosten voor transport. Tot 25 km. kost € 290, daarna € 4 per km extra. 
  • kosten voor het aftappen van de brandstof. Wij kunnen je vooraf niet zeggen hoeveel dat is.
 • Buitengesloten: € 260
 • Andere pech: €260

24 uur per dag staat RoadGuard voor je klaar! Waar je ook bent en hoe laat het ook is. We zullen je snel helpen! De gemiddelde wachttijd tot we ter plekke zijn is 30 minuten, maar vaak is dit nog sneller. Ruim 782 monteurs staan door heel Nederland klaar om je te helpen!

Maastricht

Maastricht is de hoofdstad van provincie Limburg in het zuiden van Nederland. De stad heeft ruim 122.000 inwoners. Maastricht ligt aan de Maas. Maastricht is een veelzijdige stad waar geschiedenis, cultuur, mode en Bourgondische gezelligheid samenkomen. Een echte aanrader voor een gezellig dagje uit of een lang weekend weg! Met de RoadGuard app op zak hoef je niet bang te zijn dat een lekke band je hele dag verstoort, wij lossen het snel weer voor je op!

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Veelgestelde vragen

RoadGuard is een heel nieuwe manier van pechhulp. Persoonlijk en gemakkelijk geregeld via een app. En zonder abonnement of verzekering, dus je zit nergens aan vast. Waar je ook staat in Nederland of Europa, hulp is in een paar kliks bij je. Je ziet op je telefoon wie jou komt helpen en hoe snel hij er is. Iedereen kan op elk moment gebruikmaken van RoadGuard. Of je nou rijdt in een auto, busje, motor, scooter, caravan of camper. Of die van een vriend.

RoadGuard is vooraf duidelijk over de kosten. Je betaalt achteraf in de app voor de hulp die je hebt gekregen. Dus, download onze app nu gratis. Dan kun je zorgeloos op weg!

RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance. 
Kijk hier hoe RoadGuard werkt. 

We hebben nu nog geen vervangend vervoer. We hopen dit snel toe te voegen aan onze app.

Ja, dat kan. Je stuurt eenvoudig een link vanuit de RoadGuard-app. Je vrienden en familie kunnen dan jouw pech volgen. Ze zien precies waar je staat, wat voor pech je hebt, wanneer wij je helpen en wanneer je weer verder kunt. 


Bekijk alle vragen