Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Pechhulp Nederland

RoadGuard helpt je al voor € 260 weer op weg!

 • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
 • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
 • Onze 1035 monteurs staan 24/7 voor je klaar.
Wij helpen jou als je ons nodig hebt. Overal in Nederland staan we voor je klaar als jij pech hebt. Via onze RoadGuard app maak je een melding aan en 1 van onze monteurs komt naar je toe. Je zit niet meer vast aan een verzekering of abonnement. RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer. Bij RoadGuard betaal je alleen wat je gebruikt. Handig!

Je wordt overal geholpen

Wij helpen jou weer verder als jij pech hebt. RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer. Wij staan overal in Nederland voor je klaar. Met ruim 780 monteurs is er altijd wel iemand dichtbij. Zo wordt je snel geholpen en ben je binnen no time weer op weg.

Wij zijn er voor jou

Wij staan voor jou klaar als jij ons nodig hebt. En daarmee bedoelen we ook echt jou. Het maakt namelijk niet uit of je nu in de auto van je buurman zit, van je collega of van je ouders. Wij zorgen ervoor dat jij weer verder kunt rijden als je met pech langs de weg staat. Je bent dus niet afhankelijk van een abonnement of verzekering die is afgesloten voor het voertuig waarin je rijdt. En dat vinden wij logisch.

Pechhulp voor al je voertuigen

Wij helpen je verder, met welk voertuig je ook op pad bent.  Met de auto, met je camper, op je scootmobiel of motor. Onze monteurs helpen je als je pech hebt.  

Betaal voor wat je gebruikt

Veel Nederlanders betalen maandelijks voor hun pechhulpverzekering. Zij hebben gemiddeld maar 1 keer in de 4 jaar pech. Wij vinden het zonde om 4 jaar lang ergens voor te betalen wat je maar 1 keer gebruikt. Daarom betaal je met onze RoadGuard app alleen voor de hulp die jij nodig hebt.

Je downloadt gewoon even onze gratis app

Pech meld je met de app. Dat noemen wij pechhulp on demand. Je ziet gelijk wat het kost en welke monteur er naar je toekomt. Je volgt de monteur via GPS. Dus je weet precies wanneer hij of zij bij je is. Natuurlijk krijg je ook het telefoonnummer van de monteur. Dus als je vragen hebt, bel je gewoon. Als de monteur je geholpen heeft, betaal je via de app. Zo gemakkelijk werkt het!

Jullie geven RoadGuard een 8,8. En daar zijn wij trots op!

Maar hoe zit het met:

 • Vervangend vervoer?
  • Op dit moment hebben we nog geen vervangend vervoer. We zijn er hard mee bezig om dit ook toe te voegen aan onze dienst.
 • Is RoadGuard opzegbaar?
  • Je hebt geen abonnement nodig, dus opzeggen is ook niet nodig. Je downloadt onze app en betaalt alleen voor pechhulp als je een melding maakt.
 • Krijg ik overal in Nederland de hulp die ik nodig heb?
  • Ja, onze app gebruik je in heel Nederland, behalve op Vlieland en Terschelling. RoadGuard helpt je ook tot 1 kilometer over de grens. 


Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 9

9
22 mrt. 2023 11:44

Volgens afspraak op tijd. Prima!

Review over RoadGuard met een 8

8
20 mrt. 2023 16:33

Top service en netjes geholpen.

Review over RoadGuard met een 9

9
21 mrt. 2023 14:28

Top hulpverleners

Review over RoadGuard met een 9

9
20 mrt. 2023 12:25

Goed,snel en vriendelijk.

Review over RoadGuard met een 8

8
20 mrt. 2023 06:58

super snel! alleen werd ik steeds uit de app gegooid

Veelgestelde vragen

RoadGuard brengt mensen met pech op een slimme en makkelijke manier in contact met een pechhulpbedrijf. We werken samen met het landelijk dekkend kwaliteitsnetwerk van Eurocross Assistance. Zo zorgen we ervoor dat er altijd snel hulp bij je is!

Het blijkt dat automobilisten gemiddeld 1 keer per 4 jaar pech hebben. Het gaat dan vooral om een lekke band of een lege accu. Veel mensen hebben voor dit soort ongemakken een abonnement bij de ANWB afgesloten. Of een pechhulpverzekering. Daardoor betaal je vaak meer dan je gebruikt. Vind je het prettiger om niet vast te zitten aan een abonnement? Dan is RoadGuard echt iets voor jou!

Wij sturen je melding automatisch door naar een pechhulpverlener bij jou in de buurt. Wordt de melding daar niet binnen 3 minuten opgepakt? Dan nemen wij contact op met de pechhulpverlener. Zo weet je zeker dat je snel wordt geholpen!

Bekijk alle vragen