Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Pechhulp Rotterdam

RoadGuard helpt je al voor € 260 weer op weg!

 • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
 • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
 • Onze 1035 monteurs staan 24/7 voor je klaar.
Pechhulp nodig rondom of in Rotterdam? Download de gratis RoadGuard app en wij komen je helpen!

Pechhulp nodig rondom Rotterdam ?

Of je nu pech hebt met je auto, busje of scooter, RoadGuard van Centraal Beheer komt je helpen! We hebben monteurs door heel Nederland zitten, ook in Rotterdam! Binnen een gemiddelde tijd van 30 minuten helpen we jou weer op weg. Ook in het hartje centrum van Rotterdam zullen we je natuurlijk helpen! 

Hoe helpen wij jou?

Dagje shoppen in Rotterdam gepland? Of gewoon onderweg naar je werk? Pech kan gebeuren juist op het moment dat je er eigenlijk helemaal geen tijd voor hebt.. We begrijpen dat dit erg vervelend is. Daarom hebben wij de service ontwikkeld die je zoekt! Via de RoadGuard app kun je onze hulp erg gemakkelijk inschakelen en helpen wij je zo snel mogelijk weer op weg. Vele andere tevreden klanten gingen je al voor!

Kosten

Wij hanteren vaste prijzen voor pechgevallen. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent. Wel zo eerlijk! Deze prijzen zie je in de app zodra je een melding maakt. Hieronder hebben we ze voor je op een rijtje gezet:

 • Startprobleem: € 235
 • Lekke band: € 275
 • Autotransport: tot 25 km € 290, daarna € 4 per km extra.
 • Verkeerd getankt: vanaf € 280. We brengen je naar een gespecialiseerd bedrijf dat de brandstof kan aftappen. Je betaalt: 
  • kosten voor transport. Tot 25 km. kost € 290, daarna € 4 per km extra. 
  • kosten voor het aftappen van de brandstof. Wij kunnen je vooraf niet zeggen hoeveel dat is.
 • Buitengesloten: € 260
 • Andere pech: €260

Geen pechhulp nodig in Rotterdam, maar sta je bijvoorbeeld in Frankrijk? Voor pechhulp in het buitenland, binnen Europa, betaal je €225 voor pechhulp on demand. Meer informatie over pechhulp in Europa vind je hier.

RoadGuard

Dus sta je stil met pech in Rotterdam? Of ergens anders? Wij, RoadGuard, kunnen je helpen! Een lekke band, oververhitte motor of een auto die niet wil starten? Dit zijn een aantal pechgevallen die wij voor je oplossen! Wij staan 24/7 voor je klaar. Download de RoadGuard pechhulp app hier

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 9

9
22 mrt. 2023 11:44

Volgens afspraak op tijd. Prima!

Review over RoadGuard met een 8

8
20 mrt. 2023 16:33

Top service en netjes geholpen.

Review over RoadGuard met een 9

9
21 mrt. 2023 14:28

Top hulpverleners

Review over RoadGuard met een 9

9
20 mrt. 2023 12:25

Goed,snel en vriendelijk.

Review over RoadGuard met een 8

8
20 mrt. 2023 06:58

super snel! alleen werd ik steeds uit de app gegooid

Veelgestelde vragen

RoadGuard is een heel nieuwe manier van pechhulp. Persoonlijk en gemakkelijk geregeld via een app. En zonder abonnement of verzekering, dus je zit nergens aan vast. Waar je ook staat in Nederland of Europa, hulp is in een paar kliks bij je. Je ziet op je telefoon wie jou komt helpen en hoe snel hij er is. Iedereen kan op elk moment gebruikmaken van RoadGuard. Of je nou rijdt in een auto, busje, motor, scooter, caravan of camper. Of die van een vriend.

RoadGuard is vooraf duidelijk over de kosten. Je betaalt achteraf in de app voor de hulp die je hebt gekregen. Dus, download onze app nu gratis. Dan kun je zorgeloos op weg!

RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance. 
Kijk hier hoe RoadGuard werkt. 

Je kunt ons voor alle pech inschakelen. Voor je auto, busje, motor, scooter of caravan. Of die van iemand anders. Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Jezelf buitengesloten? Is je motor oververhit? Zit je vast in de modder? Of brandt er een lampje maar weet je niet wat er aan de hand is? RoadGuard! En o ja, het maakt niet uit waar je staat in Nederland. Voor je deur of onderweg. Onze hulpverleners zijn in een paar kliks bij je.

We laten je vooraf zien wat onze hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaal je die bovenop de kosten voor de pechhulp. De app zelf is gratis.

De prijzen vind je hier.

We doen er alles aan om binnen 30 minuten bij je te zijn. Maar lukt dat niet? Dan betalen wij jou € 0,50 voor iedere minuut die je langer moet wachten. Gebruik wel de app want alleen dan heb je recht op garantie. Lees hier de voorwaarden.

Let op: heeft jouw organisatie zich aangemeld voor RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt de organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsvoertuig.

Bekijk alle vragen

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft