Pechhulp Tilburg

Pech in Tilburg? Of pechhulp nodig in de buurt van Tilburg? Wil je snel geholpen worden en veilig weer op weg? RoadGuard van Centraal Beheer! Wij staan 24 uur per dag voor je klaar om je te helpen bij pech.

Schakel nu hulp in bij pech in Tilburg

Start je auto niet meer? Of heb je een lekke band? Wat nu? Schakel RoadGuard in! Download hier onze app en maak direct een melding. Voor je het weet is je auto weer klaar om veilig de weg op te gaan!

RoadGuard

Pechhulp zonder abonnement! Je kan onze pechhulp elk moment van de dag inschakelen of je nou in Tilburg staat of in Leeuwarden, midden in de nacht of om 5 uur ’s middags. En dit alles zonder dat je een maandelijks of jaarlijks bedrag hoeft te betalen. Erg handig! Je betaalt alleen wanneer je onze hulp ook daadwerkelijk nodig hebt. Je kunt RoadGuard ook inschakelen in het buitenland. Onze pechhulp is beschikbaar voor elk voertuig tot 3500KG met een Nederlands kenteken.

Kosten

Bekijk de prijzen van de volgende pechgevallen: 

Waarom de hulp van RoadGuard in Tilburg?

Wil je weten waarom RoadGuard de beste optie is om je snel weer op weg te helpen? We hebben een aantal punten van onze service voor je op een rijtje gezet:

  • Je hebt geen lidmaatschap of abonnement nodig
  • We helpen je bij elk voertuig tot 3500kg!
  • Ruim 1000 monteurs staan voor je klaar
  • Onze hulp is 24/7 in te schakelen
  • Naast Nederland kun je RoadGuard ook in het buitenland gebruiken
  • Er zijn meerder betaalmogelijkheden
  • Via onze app kun je zien waar de monteur is en hoelang het nog duurt voordat hij ter plekke is.

Tilburg

Tilburg is een stad in Noord-Brabant en de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Tilburg. Tilburg heeft ruim 213.000 inwoners. Het centrum van Tilburg is het visitekaartje van de stad. Tilburg centrum is opgebouwd uit verschillende deelgebieden. Het culturele erfgoed in de Spoorzone, de creatieve bedrijvigheid in het Veemarktkwartier, de bekende winkels in het kernwinkelgebied of de speciaalzaken in het dwaalgebied. In Tilburg is van alles te doen! Leuk voor een dagje uit dus. Met onze RoadGuard app op zak hoef je niet bang te zijn dat een lekke band je hele dag inneemt! 

Vragen

Heb je vragen? Op deze pagina hebben we de meest voorkomende vragen voor je op een rijtje gezet. 


RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft