Pechhulp voor elektrische auto’s

RoadGuard helpt je al voor € 235 weer op weg!

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland
Het aantal elektrische en hybride auto’s neemt in een rap tempo toe. Natuurlijk hebben ook deze auto’s soms pechhulp nodig. Heb je pech? Download dan nu de pechhulp on demand app van RoadGuard en wij helpen je weer op weg. Wij werken niet met een abonnement of verzekering. Je betaalt alleen voor de hulp die je krijgt

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Pechhulp elektrische auto’s

Net als bij traditionele auto’s die op benzine of diesel rijden, is een lekke band of een lege accu bij elektrische auto’s de meest voorkomende vorm van pech. Toch zijn er ook gevallen waarin de oorzaken van pech met elektrische auto’s anders zijn dan met normale auto’s. De pechgevallen van elektrische auto’s zijn vaak een stuk risicovoller dan normale gevallen. Dit komt omdat het voltage van de accu in elektrische auto’s een stuk hoger ligt. De kans op het ontstaan van brand of een elektrocutie is daarom veel groter. Ons monteur zal daarom in het geval van pech met een elektrische auto, de auto op een andere manier benaderen dan een normale auto. Gelukkig zijn wij goed opgeleid voor dit soort situaties.

Pechhulp 

Tegenwoordig is het steeds vaker mogelijk om het probleem op afstand op te lossen. Vooral problemen met laadpalen kunnen snel op afstand worden verholpen. Omdat deze laadpalen op afstand gereset kunnen worden, kan jij snel weer op weg! Ook lukt het ons om steeds vaker andere gevallen van pech op afstand op te lossen.

Mocht het toch niet lukken om de pech op afstand op te lossen, dan staan wij nog steeds voor je klaar. Wij zijn goed opgeleid om op locatie pechhulp te verlenen. Bij pechhulp op locatie speelt veiligheid een belangrijke rol. Onze monteurs zullen daarom altijd de situatie beoordelen of het veilig genoeg is om aan de auto te werken of niet. In het geval dat de situatie als onveilig wordt beoordeeld, wordt de auto naar een door jou gekozen locatie gebracht. 

Heb je nu pech met je elektrische of hybride auto? Gebruik dan de RoadGuard app.

Weinig onderhoud

Er komt een moment dat iedere auto een keer stuk gaat. Ook elektrische auto’s zullen het een keer begeven. Toch is de kans dat je stil komt te staan met een elektrische auto aanzienlijk kleiner dan met een benzine of diesel auto. Dit komt omdat de elektromotor in deze voertuigen technisch heel eenvoudig in elkaar zitten. Er kan hier niet veel aan kapot gaan. Het onderhoud van een elektrische auto is hierdoor veel goedkoper. Omdat elektrische auto’s gebruik maken van de elektromotor om af te remmen, slijten zelfs de remmen minder snel dan bij normale auto’s.

RoadGuard Europa

Ook in gevallen van pech met een elektrische auto in Europa staan wij voor je klaar. Door gebruik te maken van onze app sturen wij een plaatselijke hulpdienst naar je toe. Deze zal je samen met je auto meenemen naar de garage en het probleem oplossen. 

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft