Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Pechhulp Bouwbranche

Pechhulp zonder abonnement interessant voor de bouwbranche

Pechhulp voor de bouwbranche

Geen verzekering of abonnement op een pechhulpdienst voor al je bedrijfsvoertuigen, maar alleen betalen voor de pechhulp die jouw voertuigen hebben gekregen. Door de landelijke dekking is er altijd binnen 30  minuten een monteur ter plekke. Dat is in het kort RoadGuard Zakelijk. Steeds meer bedrijven uit de bouwbranche kiezen voor zakelijke pechhulp on demand.

1 x in de 4 jaar pech met de auto

RoadGuard is ruim twee jaar geleden voortgekomen uit Centraal Beheer. Zij zagen dat je gemiddeld maar 1x in de 4 jaar pech hebt met je auto. Zonde dus om 4 jaar lang abonnementskosten te betalen voor één enkele pechmelding. Centraal Beheer zag dat steeds meer diensten draaien om gebruiksgemak via apps en online platforms en zag de kans om pechhulp opnieuw uit te vinden.  

Zakelijke markt

Het verschil is dat de gebruiker van RoadGuard niet vastzit aan een abonnement of verzekering. Als ondernemer wil je onnodige kosten zo laag mogelijk houden en alleen betalen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Aan de andere kant wil je dat je werknemers er altijd zijn voor je klanten. Het is dus van groot belang dat jouw bedrijfsauto’s zo snel mogelijk gemaakt worden bij pech, zodat ze weer snel op weg kunnen naar de klant. Bij RoadGuard betaal je alleen als je daadwerkelijk pechhulp afneemt. Daarom stellen ze ook niet allerlei voorwaarden, zoals een maximaal aantal keren per jaar dat je via RoadGuard pechhulp mag inroepen. 

Aanvankelijk begon RoadGuard als een pechhulpdienst voor particulieren, maar er kwam steeds meer vraag naar de dienst vanuit ondernemingen met een eigen wagenpark, zoals verhuurbedrijven, aannemers en taxibedrijven. Daarom hebben ze RoadGuard Zakelijk in het leven geroepen. Inmiddels maakt een groot aantal bedrijven gebruik van deze dienst, waaronder ook steeds meer uit de bouwbranche. 

24 uur per dag eenvoudig pech melden, overal in Nederland

RoadGuard werkt samen met ruim 780 monteurs van particuliere bedrijven in heel Nederland. Dus waar je bestuurders ook staan in Nederland, hulp is altijd dichtbij. Jouw bestuurders kunnen RoadGuard voor alle pechgevallen inschakelen. 24 uur per dag, zo vaak als nodig is. 

Hoe werkt RoadGuard? 

Bedrijven kunnen zich gratis en geheel vrijblijvend aanmelden.Je maakt eerst een account aan. Daarin voer je eenvoudig de kentekens op van alle voertuigen die je wilt aanmelden. Zo heb je al je bedrijfsvoertuigen in 1 handig overzicht. Mocht een bestuurder pech krijgen dan kan hij dat eenvoudig via de app, website of telefoon melden. Wat op dat moment het beste uitkomt. De pechhulp is real-time via de app te volgen. En kan de bedrijfsauto niet direct gerepareerd worden? Dan regelt RoadGuard vervangend vervoer. De factuur wordt maandelijks via automatische incasso afgeschreven. Je hebt er geen omkijken naar. En uiteraard betaal je alleen als je bestuurders pech hebben gehad.

Kortom, het is eigenlijk heel simpel. Goede pechhulp, 24 uur per dag, overal in Nederland, vaste en transparante prijzen, groot gebruiksgemak en alleen betalen voor datgene wat je afneemt.  

 

 

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 8

8
2 feb. 2023 16:13

Super geholpen!

Review over RoadGuard met een 10

10
30 jan. 2023 14:30

Perfect! Jasper was very helpful!

Review over RoadGuard met een 8

8
25 jan. 2023 10:12

Heb gister heel snel hulp gekregen van een hele vriendelijke man met een gezellig praatje onderweg naar de garage in Leiden. Jozien

Review over RoadGuard met een 10

10
26 jan. 2023 17:40

Waarom geef je dit cijfer?

Review over RoadGuard met een 10

10
26 jan. 2023 08:50

Geweldig. Heel vriendelijk, snel.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Veelgestelde vragen

RoadGuard werkt overal in Nederland, behalve op Terschelling en Vlieland.

We helpen je ook in heel Europa, behalve:

  • Azoren en Madeira (Portugal)
  • het noordelijke deel van Cyprus dat niet door de regering van de Republiek Cyprus wordt bestuurd.
  • Canarische Eilanden en de Balearen (Spanje)
  • het Aziatische deel van Turkije

RoadGuard brengt jouw bestuurders met pech op een slimme en makkelijke manier in contact met een pechhulpbedrijf. We werken samen met het landelijk dekkend kwaliteitsnetwerk van Eurocross Assistance. We hebben inmiddels meer dan 700 monteurs die 24/7 voor je klaarstaan. Zo zorgen we ervoor dat er altijd snel hulp bij hen is!

Aanmelden doe je heel gemakkelijk op onze website. Aanmelden is gratis en geheel vrijblijvend! Dit betekent ook dat je op elk moment kunt stoppen met het gebruikmaken van RoadGuard Zakelijk. Je zit nergens aan vast en dat vinden wij logisch. 

Geen probleem. Dit regel je eenvoudig via het dashboard.  

Bekijk alle vragen