Pechhulp Schildersbranche

Pechhulp voor je bedrijfsauto’s zonder abonnement

Pechhulp schildersbranche

Wist je dat je gemiddeld maar 1x in de 4 jaar pech hebt met je auto? Zonde dus om 4 jaar lang abonnementskosten te betalen voor één enkele pechmelding. Centraal Beheer vond de oplossing met RoadGuard, pechhulp on demand, die nu ook zakelijk beschikbaar is. RoadGuard Zakelijk betekent geen abonnement of pechhulpverzekering voor al je bedrijfsauto’s en bussen. Maar alleen betalen voor pechhulp die je nodig hebt. En met een landelijke dekking, dus ze zijn gemiddeld binnen 60 minuten bij je.

Bespaar op de pechhulp kosten voor jou bedrijfsauto's 

Als ondernemer wil je onnodige kosten zo laag mogelijk houden. En je wilt dat je werknemers er altijd zijn voor je klanten. Het is dus van groot belang dat jouw bedrijfsauto’s zo snel mogelijk gemaakt worden bij pech, zodat ze weer snel op weg kunnen naar de klant. Met RoadGuard Zakelijk ben je altijd verzekerd van pechhulp voor je bedrijfsauto of wagenpark zonder vaste abonnementskosten. Als je meerdere bedrijfsvoertuigen hebt, staan al je bedrijfsvoertuigen in 1 handig overzicht. 

24 uur per dag. overal in Nederland

RoadGuard werkt samen met ruim 1000 monteurs van particuliere bedrijven in heel Nederland. Dus waar je bestuurders ook staan in Nederland, hulp is altijd dichtbij. Jouw bestuurders kunnen RoadGuard voor alle pechgevallen inschakelen. Zo vaak als nodig is.

Eenvoudig pech melden

Mocht een bestuurder pech krijgen dan kan hij dat eenvoudig melden via de app, website of telefonisch. Wat op dat moment het beste uitkomt. De pechhulp is real-time via de app te volgen. Wat als de bedrijfsauto niet direct gerepareerd kan worden? Dan regelt RoadGuard ook vervangend vervoer. Super handig!

Betalen doe je achteraf

Heeft één van jouw bedrijfsauto’s of bussen pech gehad? Dan betaal je achteraf via een maandelijkse factuur. De factuur ontvang je digitaal en wordt maandelijks via automatische incasso afgeschreven. Je hebt er geen omkijken naar. En uiteraard betaal je alleen als je bestuurders pech hebben gehad. 

Aanmelden is gratis en geheel vrijblijvend 

Dit betekent ook dat je op elk moment kunt stoppen met het gebruik maken van RoadGuard Zakelijk. Op de site van RoadGuard meld je jouw bedrijf gratis aan en voer je eenvoudig de kentekens in van alle voertuigen die je wilt aanmelden. Zo heb je alle bedrijfsvoertuigen in 1 overzicht. Heb je meer dan 250 bedrijfsvoertuigen? Meld je dan telefonisch aan via 055-5798096

 

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
1 okt. 2023 13:26

Snelle hulp en vriendelijke man die ons kwam ophalen [ ik kende deze man van vroeger ] en fijn thuis bracht TOP

Review over RoadGuard met een 10

10
2 okt. 2023 09:43

Geholpen de snelweg af te komen. En op eindbestemming in de buurt afgezet.

Review over RoadGuard met een 9

9
30 sep. 2023 12:51

Fast service, but too expensive.

Review over RoadGuard met een 10

10
28 sep. 2023 18:34

Auto is helaas niet gemaakt, maar de beste medewerker (Martijn) was zeer klantvriendelijk; omdat het niet gerepareerd kon worden heeft hij me thuis gebracht!

Review over RoadGuard met een 7

7
26 sep. 2023 16:50

Makkelijk geregeld ondanks ik niet voor pechhulp verzekerd ben. De prijs daarentegen was m.i. schandalig. Heb niet gezoch naar andere opties, weet dan ook niet of dit gangbaar is.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Veelgestelde vragen

RoadGuard Zakelijk is een heel nieuwe manier van pechhulp. Persoonlijk en gemakkelijk geregeld. En zonder abonnement of verzekering, dus je betaalt alleen voor pech als je bestuurders dat nodig hebben. Waar je bestuurders ook staan in Nederland, hulp is in een paar kliks bij ze. Jij ziet wanneer je bestuurders pech hebben en hoelang het duurt voordat ze geholpen worden. Jij ontvangt achteraf de factuur. En allemaal in 1 handig overzicht! De bestuurders maken gewoon gebruik van onze app om een melding te maken. Zij zien welke monteur hen komt helpen en hoe snel hij er is. Dan helpen wij jouw bestuurder weer op weg!

RoadGuard Zakelijk is er voor alle organisaties die 1 of meer zakelijke voertuigen hebben. En niet vast willen zitten aan een abonnement of verzekering, maar wel over hulp willen beschikken voor de bestuurders als dat nodig is. Heb je meer dan 250 bedrijfsvoertuigen? Bel ons dan even op 055 579 8096

We helpen je ook in heel Europa, behalve:

  • Azoren en Madeira (Portugal)
  • het noordelijke deel van Cyprus dat niet door de regering van de Republiek Cyprus wordt bestuurd.
  • Canarische Eilanden en de Balearen (Spanje)
  • het Aziatische deel van Turkije

Bekijk alle vragen