Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Pechhulp voor aannemers

Pechhulp zonder abonnement interessant voor aannemers

Pechhulp voor aannemers

Geen abonnement of verzekering op een pechhulpdienst voor al je bedrijfsvoertuigen, maar alleen betalen voor de pechhulp die jouw voertuigen echt nodig hebben.  En met een landelijke dekking, dus gemiddeld is een monteur binnen 60 minuten ter plekke. Dat is in het kort RoadGuard Zakelijk van Centraal Beheer, dat ook al enkele aannemers tot zijn klanten rekent.

1 x in de 4 jaar pech met de auto

Iedereen is het ermee eens dat het zonde is om 4 jaar lang abonnementskosten te betalen voor één enkele pechmelding. Toch is dit het geval voor velen, want je hebt gemiddeld maar 1x in de 4 jaar pech met je auto. Tijd om pechhulp opnieuw uit te vinden. Ruim twee jaar geleden vond Centraal Beheer dé oplossing met RoadGuard. RoadGuard is het platform voor pechhulp on demand en komt voort uit het feit dat steeds meer diensten draaien om gebruiksgemak via apps en online platforms. 

RoadGuard nu ook beschikbaar voor de zakelijke markt

Aanvankelijk begon RoadGuard als een pechhulpdienst voor particulieren, maar er kwam steeds meer vraag naar de dienst vanuit ondernemingen met een eigen wagenpark, zoals aannemers, verhuurbedrijven en taxibedrijven. Vanuit deze vraag is RoadGuard Zakelijk in het leven geroepen. Inmiddels maakt een groot aantal bedrijven gebruik van deze dienst. 

Het verschil met traditionele pechhulpdiensten is dat de gebruiker van RoadGuard niet vastzit aan een verzekering of abonnement. Bij RoadGuard betaal je enkel als je daadwerkelijk pechhulp afneemt. Je zit niet vast aan allerlei voorwaarden, zoals een maximaal aantal keren per jaar dat je gebruik mag maken van de RoadGuard pechhulp dienst. Ideaal dus voor ondernemers met meerdere bedrijfsvoertuigen. Je wilt de onnodige kosten zo laag mogelijk houden, maar wel verzekerd zijn dat jouw bedrijfsauto’s zo snel mogelijk gemaakt worden bij pech. Zodat ze altijd weer snel op weg kunnen naar de klant. 

Eenvoudig pech melden door heel Nederland

RoadGuard werkt samen met ruim 1000 monteurs van particuliere bedrijven in heel Nederland. Dus waar je werknemers ook staan in Nederland, hulp is altijd in de buurt. Mocht een werknemer pech krijgen dan kan hij dat eenvoudig via de app, website of telefoon melden. Wat op dat moment het beste uitkomt. Jouw bestuurders kunnen RoadGuard voor alle pechgevallen inschakelen. 24 uur per dag, zo vaak als nodig is. De pechhulp is real-time via de app te volgen. En kan de bedrijfsauto niet direct gerepareerd worden? Dan regelt RoadGuard vervangend vervoer. Super handig!

Hoe werkt RoadGuard Zakelijk? 

Bedrijven kunnen zich gratis en geheel vrijblijvend hier aanmelden. Je maakt een account aan, waar je vervolgens eenvoudig de kentekens van alle voertuigen die je wilt aanmelden invoert. Zo heb je al je bedrijfsvoertuigen in 1 handig overzicht. De factuur wordt maandelijks via automatische incasso afgeschreven. Je hebt er geen omkijken naar. En uiteraard betaal je alleen als je bestuurders pech hebben gehad.

Kortom, het is eigenlijk heel simpel. Goede pechhulp, 24 uur per dag, overal in Nederland, vaste en transparante prijzen, groot gebruiksgemak en alleen betalen voor datgene wat je afneemt.  

 

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 8

8
25 mei 2023 10:52

Alles perfect geregeld.

Review over RoadGuard met een 9

9
25 mei 2023 16:59

Perfecte service veel beter dan de ANWB!!

Review over RoadGuard met een 1

1
15 mei 2023 17:46

Kosten voor lege accu op te laden extreem hoog

Review over RoadGuard met een 8

8
24 mei 2023 16:12

goed werk afgeleverd

Review over RoadGuard met een 2

2
11 apr. 2023 16:59

Te duur

Veelgestelde vragen

RoadGuard Zakelijk is een heel nieuwe manier van pechhulp. Persoonlijk en gemakkelijk geregeld. En zonder abonnement of verzekering, dus je betaalt alleen voor pech als je bestuurders dat nodig hebben. Waar je bestuurders ook staan in Nederland, hulp is in een paar kliks bij ze. Jij ziet wanneer je bestuurders pech hebben en hoelang het duurt voordat ze geholpen worden. Jij ontvangt achteraf de factuur. En allemaal in 1 handig overzicht! De bestuurders maken gewoon gebruik van onze app om een melding te maken. Zij zien welke monteur hen komt helpen en hoe snel hij er is. Dan helpen wij jouw bestuurder weer op weg!

Jouw bestuurders kunnen ons voor alle pech inschakelen. Wij helpen alle voertuigen: auto’s, busjes, motors of scooters. Dus heeft 1 van je bestuurders een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Zichzelf buitengesloten? Is de motor oververhit? Zit je bestuurder vast in de modder? Of brandt er een lampje maar weet je bestuurder niet wat er aan de hand is? RoadGuard! En o ja, het maakt niet uit waar ze staan in Nederland. Thuis, bij de organisatie of onderweg. Onze hulpverleners zijn in een paar kliks bij ze.

RoadGuard werkt overal in Nederland, behalve op Terschelling en Vlieland.

We helpen je ook in heel Europa, behalve:

  • Azoren en Madeira (Portugal)
  • het noordelijke deel van Cyprus dat niet door de regering van de Republiek Cyprus wordt bestuurd.
  • Canarische Eilanden en de Balearen (Spanje)
  • het Aziatische deel van Turkije

Bekijk alle vragen

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft