Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Pechhulp voor ZZP'ers

Pechhulp zonder abonnement zeer interessant voor ZZP’ers

Pechhulp voor ZZP'ers

In Nederland hebben er ongeveer 8.500.000 mensen een betaalde baan. Daarvan zijn er 1.060.000 ZZP’er. Als ZZP’er werk je de ene keer dicht bij huis en de andere keer rijd je het hele land door. Gemiddeld hebben Nederlanders maar 1 keer in de 4 jaar pech met de auto. Gelukkig is het niet al te vaak. Dan kun je je afvragen of het dan voordelig is om aan een abonnement of verzekering vast te zitten. Daarom heeft RoadGuard Zakelijk ook Pechhulp voor ZZP’ers. Dat is pechhulp zonder lidmaatschap of abonnement. En je betaalt alleen voor de daadwerkelijke pechhulp. RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer. 

Voordelen Pechhulp on demand voor ZZP'ers

  • Geen maandelijkse abonnementskosten
  • Achteraf betalen
  • Je betaalt alleen voor de pechhulp waar je daadwerkelijke gebruik van maakt
  • Pechhulp volg je real-time via de handige app
  • Vervangend vervoer
  • 24/7 bereikbaar in heel Nederland

Hoe werkt Pechhulp voor ZZP'ers?

Dag en nacht staan wij voor je klaar om je te helpen. Het maakt ook niet uit of je langs de A2 staat bij Amsterdam of in het poldergebied van het Groene Hart. RoadGuard is gemiddeld binnen 60 binnen bij je. Pech meld je eenvoudig via de telefoon, website en app. Wij zoeken een monteur voor je in de buurt. Via de RoadGuard App volg je de monteur real-time. In de app geef je aan wat het probleem is. Je ziet meteen de kosten voor de pechhulp. De app is gratis te downloaden via Android en IOS.  

Met een veilig gevoel de weg op

Veel mensen hebben een abonnement of verzekering voor de zekerheid. Als er ooit wat gebeurt, word je tenminste snel geholpen. Wij denken dat het anders kan. Daarom hebben wij de RoadGuard de pechhulp-app. Met onze app op zak kan je ook met een gerust gevoel op pad. Je wordt snel geholpen. En je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Zo hoeft je nooit meer stil te staan bij pech. Kortom, pechhulp voor ZZP’ers zorgt ervoor dat je niet meer vast zit aan maandelijkse abonnementskosten, je overal in Nederland pechhulp op maat krijgt en je pech 24/7 te melden is. Ben je nou benieuwd hoeveel geld je kwijt bent voor pechhulp voor ZZP’ers zonder abonnement. Bekijk en bereken dan hier je kosten.

Heb je een vraag, klacht, compliment, tip of opmerking? 

Bel ons op 055-5798096Of stuur een mail naar roadguard@centraalbeheer.nl

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 8

8
25 mei 2023 10:52

Alles perfect geregeld.

Review over RoadGuard met een 9

9
25 mei 2023 16:59

Perfecte service veel beter dan de ANWB!!

Review over RoadGuard met een 1

1
15 mei 2023 17:46

Kosten voor lege accu op te laden extreem hoog

Review over RoadGuard met een 8

8
24 mei 2023 16:12

goed werk afgeleverd

Review over RoadGuard met een 2

2
11 apr. 2023 16:59

Te duur