Pechhulp app

Regel eenvoudig hulp bij pech onderweg

RoadGuard helpt je al voor € 260 weer op weg!

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland

Met de pechhulp app van RoadGuard regel je eenvoudig hulp bij pech onderweg. Gewoon via je smartphone.

Waarom RoadGuard?

RoadGuard is pechhulp on demand, een nieuwe manier van pechhulp. Je betaalt namelijk alleen voor de pechhulp die je nodig hebt. Klinkt logisch, alleen betalen voor iets wat je echt gebruikt. Toch doen we dit niet altijd. Jij betaalt misschien ook elke maand voor een pechhulpverzekering. En dat terwijl wij Nederlanders gemiddeld maar 1 keer in de 4 jaar pech hebben. Zo betaal je dus elke maand voor iets wat je niet elke maand nodig hebt. En kan een lekke band je zomaar honderden euro’s kosten. En daarom is er RoadGuard. Bij ons betaal je alleen wanneer je gebruik hebt gemaakt van onze pechhulp.

Hoe werkt de RoadGuard pechhulp app?

Dag en nacht staan er ruim 1000 monteurs van particuliere bedrijven in heel Nederland voor je klaar. Het maakt dus niet uit waar je langs de weg staat, hulp is altijd dichtbij. Heb je pech? Dan meld je dat eenvoudig via de app, website of telefoon. Je doet een melding liefst via de app. Dat is handig, want dan hebben wij meteen alle informatie om jou snel te helpen! In de app geef je aan wat je probleem is en zie je ook meteen de kosten. Wij zoeken een monteur in de buurt. Die is gemiddeld binnen 60 minuten bij je. De monteur volg je real-time op de kaart in de pechhulp app. Je betaalt achteraf voor de hulp die je hebt gekregen. 

Wanneer gebruik je de pechhulp app?

Pech onderweg is altijd vervelend. En dat snappen wij! Sta jij met pech, thuis of langs de weg? Denk bijvoorbeeld aan: je auto start niet, je hebt een lekke band, je hebt jezelf buitengesloten of je hebt verkeerd getankt. Maak een melding via de pechhulp app. Wat voor pech je ook hebt, wij helpen je weer op weg! 

Wie kan er gebruik maken van de pechhulp app?

De pechhulp app is er speciaal voor iedereen die niet vast wil zitten aan een verzekering of abonnement, maar wel over hulp wil krijgen bij pech als dat nodig is. Dat geeft je een veilig gevoel als je op weg gaat. De app kun je eenvoudig downloaden, Android of IOS. Let op! Je hebt wel een werkende internetverbinding nodig. 

Download de pechhulp app!

Pechhulp van RoadGuard is super makkelijk in gebruik. Wil jij ook onbezorgd op weg gaan? Download dan onze pechhulp app. Heb je geen pechhulp nodig, dan betaal je bij ons niks. Heb je wel pech? Dan zijn wij in een paar kliks bij je. Op elk moment en overal in Nederland! 

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
1 okt. 2023 13:26

Snelle hulp en vriendelijke man die ons kwam ophalen [ ik kende deze man van vroeger ] en fijn thuis bracht TOP

Review over RoadGuard met een 10

10
2 okt. 2023 09:43

Geholpen de snelweg af te komen. En op eindbestemming in de buurt afgezet.

Review over RoadGuard met een 9

9
30 sep. 2023 12:51

Fast service, but too expensive.

Review over RoadGuard met een 10

10
28 sep. 2023 18:34

Auto is helaas niet gemaakt, maar de beste medewerker (Martijn) was zeer klantvriendelijk; omdat het niet gerepareerd kon worden heeft hij me thuis gebracht!

Review over RoadGuard met een 7

7
26 sep. 2023 16:50

Makkelijk geregeld ondanks ik niet voor pechhulp verzekerd ben. De prijs daarentegen was m.i. schandalig. Heb niet gezoch naar andere opties, weet dan ook niet of dit gangbaar is.

Veelgestelde vragen

RoadGuard is een heel nieuwe manier van pechhulp. Persoonlijk en gemakkelijk geregeld via een app. En zonder abonnement of verzekering, dus je zit nergens aan vast. Waar je ook staat in Nederland of Europa, hulp is in een paar kliks bij je. Je ziet op je telefoon wie jou komt helpen en hoe snel hij er is. Iedereen kan op elk moment gebruikmaken van RoadGuard. Of je nou rijdt in een auto, busje, motor, scooter, caravan of camper. Of die van een vriend.

RoadGuard is vooraf duidelijk over de kosten. Je betaalt achteraf in de app voor de hulp die je hebt gekregen. Dus, download onze app nu gratis. Dan kun je zorgeloos op weg!

RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance. 
Kijk hier hoe RoadGuard werkt. 

Je kunt ons voor alle pech inschakelen. Voor je auto, busje, motor, scooter of caravan. Of die van iemand anders. Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Jezelf buitengesloten? Is je motor oververhit? Zit je vast in de modder? Of brandt er een lampje maar weet je niet wat er aan de hand is? RoadGuard! En o ja, het maakt niet uit waar je staat in Nederland. Voor je deur of onderweg. Onze hulpverleners zijn in een paar kliks bij je.

We laten je vooraf zien wat onze hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaal je die bovenop de kosten voor de pechhulp. De app zelf is gratis.

De prijzen vind je hier.


Let op: heeft jouw organisatie zich aangemeld voor RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt de organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsvoertuig.

Bekijk alle vragen