Sleepdienst Utrecht nodig?

RoadGuard helpt je snel weer op weg

RoadGuard helpt je al vanaf € 290 weer op weg!

 • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
 • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
 • In binnen- en buitenland
Heb je in de buurt van Utrecht een ongeluk gehad? Of technische problemen onderweg? Met de sleepdienst van RoadGuard helpen we je snel weer de weg op.

Pechhulp on-demand service

Onze ruim 800 monteurs staan 24/7 voor je klaar. Met de pechhulp on-demand service van RoadGuard helpen we je bijna overal in Nederland (behalve op Terschelling en Vlieland). En grotendeels in het buitenland. Het maakt niet uit of je in een auto, busje, op de motor, scooter, met de caravan of camper rijdt. Wij helpen iedereen met een geldig kenteken.

Onze sleepdienst in Utrecht

Heb je nu een sleepdienst in de omgeving van Utrecht nodig? Doe direct jouw pechmelding. Dit kun je als volgt doen:

 • Maak een melding via onze app. Download deze  gratis via de Appstore (Iphone) of Google Play Store (voor Android telefoons).
 • Vul je gegevens in en kies ‘’Autotransport’’.
 • Ga vervolgens akkoord met de kosten.
 • Het hangt af van het tijdstip en de drukte wanneer het transport plaatsvindt. Als de monteur op locatie is laat hij je weten wanneer dit precies is.
 • Bevind jij je op een afstand binnen 25 kilometer van een van onze garages? Dan vervoeren wij je auto meestal meteen. Is de afstand meer dan 25 kilometer en heeft de monteur op dat moment geen tijd? Dan neemt de monteur je auto mee naar het depot en wordt je auto de volgende dag op locatie gebracht.
 • Bijzonderheden kun je doorgeven via de app. Je hebt bijvoorbeeld geen reserveband mee. Of je bent niet meer bij jouw auto.

Betalingen gaan via de app met iDEAL.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Autopech? Zo proberen wij het minder vervelend voor je te maken

Het is natuurlijk nooit leuk om met pech langs de weg te staan. Om de pijn van het wachten een beetje te verzachten kun je via de app precies bijhouden waar onze monteur is. Ook hebben wij onze 30 minuten garantie als je de app gebruikt. Lukt het ons een keertje niet om binnen 30 minuten op de door jou doorgeven locatie te zijn? Dan krijg je van ons voor elke extra minuut langer wachten €0,50 cent vergoed.

Sleepdienst Utrecht kosten

Om je auto te laten wegslepen door onze sleepdienst Utrecht worden de benodigde kosten in rekening gebracht. De kosten hangen af van wat er precies met je auto aan de hand is. En wat er nodig is om het probleem op te lossen. Voordat wij je helpen krijg je de precieze kosten te horen. Dit gebeurt vlak na het melden van je pech. Je betaalt achteraf via onze app. Zijn er verder nog kosten? Nee. Een groot voordeel is dat je bij RoadGuard geen abonnement nodig hebt. Je zit dus niet vast aan abonnementskosten. Je betaalt alleen voor de hulp die je nodig hebt en krijgt van ons.

Extra tips

 • Wil jij extra goed voorbereid zijn op autopech? Maak dan alvast een account aan in onze app. Zo hoef jij straks alleen je pech te melden en zijn wij zo snel mogelijk bij je.
 • Wij helpen je niet alleen met het regelen van een sleepdienst. Bekijk al onze diensten en prijzen.
 • Heb jij jouw auto uitgeleend aan iemand anders? Of heb jij een auto geleend van iemand? Ook dan kun je de pechhulp van RoadGuard gebruiken. Download de app. Je kunt je eigen naam en telefoonnummer gebruiken. Degene die autopech heeft rekent de pechhulp af. Hoe jullie dat later verdelen (of niet) is aan de eigenaar van de auto en lener zelf.

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
1 okt. 2023 13:26

Snelle hulp en vriendelijke man die ons kwam ophalen [ ik kende deze man van vroeger ] en fijn thuis bracht TOP

Review over RoadGuard met een 10

10
2 okt. 2023 09:43

Geholpen de snelweg af te komen. En op eindbestemming in de buurt afgezet.

Review over RoadGuard met een 9

9
30 sep. 2023 12:51

Fast service, but too expensive.

Review over RoadGuard met een 10

10
28 sep. 2023 18:34

Auto is helaas niet gemaakt, maar de beste medewerker (Martijn) was zeer klantvriendelijk; omdat het niet gerepareerd kon worden heeft hij me thuis gebracht!

Review over RoadGuard met een 7

7
26 sep. 2023 16:50

Makkelijk geregeld ondanks ik niet voor pechhulp verzekerd ben. De prijs daarentegen was m.i. schandalig. Heb niet gezoch naar andere opties, weet dan ook niet of dit gangbaar is.