Starthulp auto

24/7 in heel Nederland

RoadGuard helpt je al voor € 235 weer op weg!

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland
Wil je ergens naartoe, maar start je auto niet? Als je autolichten onbewust aan stonden of je de auto een tijd niet in beweging geweest is, dan is de kans groot dat je accu leeg is. Met de pechhulp-on-demand service van RoadGuard kun jij zo weer op weg.

Bij RoadGuard werken alleen specialisten

Wij vinden dat jij de beste service verdient. We begrijpen ook dat je iemand wilt die verstand heeft van het repareren van auto’s. Daarom werken er bij RoadGuard alleen specialisten. Zij weten precies wat ze moeten doen als jouw auto starthulp nodig heeft. 

Doe jouw pechmelding via de app

Pechmelden bij RoadGuard is makkelijk. Je download onze gratis app via de appstore (Iphone) of Google Play (Android). Via deze app kun je een pechmelding maken. Wist je dat er ruim 800 monteurs voor ons werken? Een van deze monteurs komt na jouw pechmelding naar je toe. 

Wij zijn meestal binnen 30 minuten bij je

Je hoeft niet lang op ons te wachten. Wij proberen altijd in 30 minuten bij jou te zijn. Dit lukt niet altijd. Als je langer dan 30 minuten op ons moet wachten, dan krijg je per extra minuut €0,50 cent van ons cadeau. Tijdens het wachten kun je onze monteur live volgen via de app. Daar staat een kaart met de route in.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Geen abonnementskosten

RoadGuard wil niet dat jij te veel betaald. Daarom heb je geen abonnement of lidmaatschap nodig om pechhulp van ons te krijgen. Je betaalt bij RoadGuard alleen als jij ons nodig hebt. Je hoeft dus niet elke maand een bedrag over te maken. RoadGuard is voor iedereen die niet aan een abonnement vast wil zitten, maar wel hulp wil als dat nodig is.

Wat kost starthulp voor je auto?

Als je auto starthulp nodig heeft, dan kost dit geld. Hoeveel is afhankelijk van wat er aan de hand is. Een lege accu kan al vanaf €235,- verholpen worden. Is er iets anders aan de hand en heb je andere pech? Dan kan dit vanaf €260,- kosten. Rijd jij voor werk, en is jouw organisatie aangemeld bij RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt jouw organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsauto.

Het betalen is makkelijk. Je betaalt meteen nadat je bent geholpen. Deze betaling gaat via iDEAL. Alleen voor pechhulp in Europa betaal je via een automatische incasso. 

RoadGuard in het buitenland

RoadGuard helpt je niet alleen binnen Nederland. Wij helpen je ook in Europa. In bijna elke Europese landen kunnen wij jou helpen. Dit zijn de landen waar wij jou niet kunnen helpen:

·      Canarische Eilanden en de Balearen (Spanje)

·      Azoren en Madeira (Portugal)

·      Noord-Cyprus (alleen dat niet door de regering van Republiek Cyprus wordt bestuurd)

·      Het Aziatische deel van Turkije 

Andere pechhulp van RoadGuard

RoadGuard is er ook voor andere problemen dan auto starthulp. Wij kunnen je bijvoorbeeld ook helpen als je een lekke band hebt of als jij jezelf hebt buitengesloten. RoadGuard staat écht altijd voor iedereen klaar!

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
1 okt. 2023 13:26

Snelle hulp en vriendelijke man die ons kwam ophalen [ ik kende deze man van vroeger ] en fijn thuis bracht TOP

Review over RoadGuard met een 10

10
2 okt. 2023 09:43

Geholpen de snelweg af te komen. En op eindbestemming in de buurt afgezet.

Review over RoadGuard met een 9

9
30 sep. 2023 12:51

Fast service, but too expensive.

Review over RoadGuard met een 10

10
28 sep. 2023 18:34

Auto is helaas niet gemaakt, maar de beste medewerker (Martijn) was zeer klantvriendelijk; omdat het niet gerepareerd kon worden heeft hij me thuis gebracht!

Review over RoadGuard met een 7

7
26 sep. 2023 16:50

Makkelijk geregeld ondanks ik niet voor pechhulp verzekerd ben. De prijs daarentegen was m.i. schandalig. Heb niet gezoch naar andere opties, weet dan ook niet of dit gangbaar is.