Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Startmotor kapot

Dit is wat je kunt doen bij een kapotte startmotor!

RoadGuard helpt je al voor € 260 weer op weg!

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Onze 1032 monteurs staan 24/7 voor je klaar.
Je bent klaar om de weg op te gaan. Maar helaas start je auto niet. Is je startmotor kapot? Geen probleem. RoadGuard staat 24/7 voor je klaar. Met de pechhulp-on-demand service van RoadGuard kun je zo snel mogelijk de weg weer op.

Pechhulp-on-demand van RoadGuard

RoadGuard vindt dat jij de beste service verdiend. Wij begrijpen dat je iemand wilt die verstand heeft van auto’s repareren. Daarom werken er bij ons alleen specialisten die precies weten wat ze moeten doen als je startmotor kapot is. Dat onze klanten blij zijn met ons, dat is zeker. De ruim 300.000 RoadGuard-gebruikers geven ons een 8.8/10.

Download onze gratis RoadGuard app

Hoe werkt RoadGuard pechhulp-on-demand? Je download gratis onze app. Deze is voor IPhone en Android toestellen. Via de app kun je een pechmelding maken. Vertel ons wat er aan de hand is, en er komt een monteur naar jou toe. Wij proberen altijd in 30 minuten bij jou te zijn. Vaak lukt dit ons, maar helaas niet altijd. RoadGuard wil je de beste service bieden. Daarom krijg je na 30 minuten wachten per minuut €0,50 cent van het eindbedrag. Tijdens het wachten kun je de monteur live volgen via de kaart in de app.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Oorzaken van een kapotte startmotor

Een startmotor zorgt ervoor dat de zuiger in de motor ronddraait. Dit doet hij met elektriciteit. Een tandwieltje moet naar buiten bewegen bij het starten. Het duurt een paar seconden en dan komt er een vonk. Dan loopt de motor verder op benzine of diesel. Er kunnen tijdens dit proces 2 dingen gebeuren:

1.     Er komt geen vonk, waardoor de motor niet draait.

2.     Het tandwieltje beweegt niet naar buiten.

Beiden komt meestal door te weinig stroom, een vieze startmotor of door slijtage van onderdelen.

Kosten pechhulp

Bij RoadGuard begrijpen wij dat je liever niet te veel betaald. Wij willen onnodige kosten voorkomen. Dit doen we door geen abonnement of lidmaatschap aan te bieden. Je betaalt bij ons alleen voor de hulp die je krijgt. RoadGuard is dus voor iedereen die  niet aan een abonnement vast wil zitten, maar wel hulp wil hebben als dat nodig is.

  Als je startmotor kapot is, brengt dit kosten met zich mee. De kosten kunnen verschillen. Dit ligt eraan wat er aan de hand is. Een lege accu wordt verholpen vanaf €235,-. Andere pech kan verholpen worden vanaf €260,-. Deze prijzen zijn dus eenmalig.

RoadGuard in het buitenland

Ben je in het buitenland en is je startmotor kapot? Wij helpen je ook in (bijna) heel Europa. De landen waar wij geen hulp kunnen bieden zijn:

·      Canarische Eilanden en de Balearen (Spanje)

·      Azoren en Madeira (Portugal)

·      Noord-Cyprus (alleen dat niet door de regering van Republiek Cyprus wordt bestuurd)

·      Het Aziatische deel van Turkije

Andere pechhulp van RoadGuard

RoadGuard helpt jou niet alleen met startmotor problemen. Wij helpen je ook met andere problemen. Bijvoorbeeld een lekke band, een lege accu en als jij jezelf hebt buitengesloten. RoadGuard staat altijd voor je klaar! Bekijk onze website. Hier staat op welke diensten wij nog meer bieden.

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 8

8
2 feb. 2023 16:13

Super geholpen!

Review over RoadGuard met een 10

10
30 jan. 2023 14:30

Perfect! Jasper was very helpful!

Review over RoadGuard met een 8

8
25 jan. 2023 10:12

Heb gister heel snel hulp gekregen van een hele vriendelijke man met een gezellig praatje onderweg naar de garage in Leiden. Jozien

Review over RoadGuard met een 10

10
26 jan. 2023 17:40

Waarom geef je dit cijfer?

Review over RoadGuard met een 10

10
26 jan. 2023 08:50

Geweldig. Heel vriendelijk, snel.