Veilig en verantwoord je auto slepen

RoadGuard helpt met je auto weg laten slepen!

RoadGuard helpt je al vanaf € 290 weer op weg!

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland
Het kan iedereen wel een keer gebeuren. Je auto doet niet helemaal wat hij hoort te doen en vervolgens moet je je auto (laten) wegslepen. Je kunt 2 dingen doen in deze situatie. Je auto laten wegslepen of met een andere auto jouw auto wegslepen. Wat er ook aan de hand is: RoadGuard helpt je 24/7 veilig de weg af en weer op.

Wanneer je auto laten slepen

Er kunnen meerdere redenen zijn waardoor jij je auto moet (laten) slepen. Wij helpen je met je auto slepen:

Wat je zelf moet doen wanneer je gesleept wordt

Wanneer je met pech staat, zet je als eerste je alarmlichten aan. Tijdens het auto slepen kun je ons helpen door actief mee te sturen en te remmen als je de sleepauto volgt.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Wie zijn we en wat doen we?

RoadGuard is een onderdeel van Centraal Beheer. Het maakt niet uit waar je met je voertuig staat. Wij staan voor je klaar in heel Nederland en in een aantal landen in het buitenland. Met onze pechhulp-on-demandservice proberen wij in 30 minuten bij jou te zijn. En je zo snel mogelijk de weg weer op te helpen.  

Kortom, RoadGuard staat altijd voor je klaar!

Hoe werkt het?

RoadGuard is voor iedereen die niet vast wil zitten aan een pechhulp abonnement of verzekering, maar wel hulp wil hebben als dat nodig is. Daarom heb je bij ons geen abonnement of lidmaatschap nodig. Het enige wat jij hoeft te doen is het volgende:

  1. Download onze gratis app. Deze kun je downloaden met je Iphone (voor IOS) of een toestel met Android als besturingssysteem.
  2. Maak alvast een account aan. Zo kunnen wij jou zo snel mogelijk helpen.
  3. Maak een pechmelding in de app.
  4. Wij proberen altijd binnen 30 minuten op de door jou doorgegeven locatie te zijn. Lukt het ons een keertje niet? Dan krijg je €0,50 van ons voor elke minuut die je buiten de 30 minuten extra wacht.
  5. Houd via de kaart in de app bij waar onze monteur is.
  6. Betaal na de hulp makkelijk via de app!

De pechhulp van RoadGuard is makkelijk en toegankelijk voor iedereen!

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
1 okt. 2023 13:26

Snelle hulp en vriendelijke man die ons kwam ophalen [ ik kende deze man van vroeger ] en fijn thuis bracht TOP

Review over RoadGuard met een 10

10
2 okt. 2023 09:43

Geholpen de snelweg af te komen. En op eindbestemming in de buurt afgezet.

Review over RoadGuard met een 9

9
30 sep. 2023 12:51

Fast service, but too expensive.

Review over RoadGuard met een 10

10
28 sep. 2023 18:34

Auto is helaas niet gemaakt, maar de beste medewerker (Martijn) was zeer klantvriendelijk; omdat het niet gerepareerd kon worden heeft hij me thuis gebracht!

Review over RoadGuard met een 7

7
26 sep. 2023 16:50

Makkelijk geregeld ondanks ik niet voor pechhulp verzekerd ben. De prijs daarentegen was m.i. schandalig. Heb niet gezoch naar andere opties, weet dan ook niet of dit gangbaar is.

Wat zijn de kosten?

De kosten kunnen per hulp verschillen. Het ligt eraan wat er precies aan de hand is en wat er nodig is om het probleem op te lossen. Je hoort voordat wij jou helpen wat de kosten zijn. 

De app is gratis te downloaden en je betaalt bij ons dus geen kosten voor een abonnement of lidmaatschap. Dit kan tot honderden euro’s per jaar schelen.

Is jouw bedrijf aangemeld bij RoadGuard zakelijk? Dan zijn de kosten voor je organisatie bij pechmelding van je zakelijke auto.

Als onze monteur jou niet ter plekke kan helpen, biedt hij je transport aan. Hierbij betaal je niet voor je autopech, maar voor de transportkosten.

Veilig je auto slepen? Vraag en krijg veilige en verantwoorde hulp van RoadGuard. Ga naar onze diensten en prijzen om te zien wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen

Je kunt ons voor alle pech inschakelen. Voor je auto, busje, motor, scooter of caravan. Of die van iemand anders. Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Jezelf buitengesloten? Is je motor oververhit? Zit je vast in de modder? Of brandt er een lampje maar weet je niet wat er aan de hand is? RoadGuard! En o ja, het maakt niet uit waar je staat in Nederland. Voor je deur of onderweg. Onze hulpverleners zijn in een paar kliks bij je.

RoadGuard is er voor iedereen die niet vast wil zitten aan een abonnement of verzekering, maar wel over hulp wil kunnen beschikken als dat nodig is. 


Je hoeft dus geen verzekering te hebben van Centraal Beheer!

Wij sturen je melding automatisch door naar een pechhulpverlener bij jou in de buurt. Wordt de melding daar niet binnen 3 minuten opgepakt? Dan nemen wij contact op met de pechhulpverlener. Zo weet je zeker dat je snel wordt geholpen!

We hebben nu nog geen vervangend vervoer. We hopen dit snel toe te voegen aan onze app.

Bekijk alle vragen