RoadGuard helpt je al voor € 260 weer op weg!

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland
Pech langs de A2? Waar je ook staat op deze 217 kilometer lange weg RoadGuard is snel ter plekke om je te helpen! Lees hier hoe je de hulp van RoadGuard inschakelt langs de A2.

Schakel nu hulp in via de RoadGuard app

Je kunt RoadGuard van Centraal Beheer gebruiken zonder abonnement of lidmaatschap. RoadGuard staat 24 uur per dag voor je klaar om je langs de A2 en in de rest van Nederland te helpen! Ook in het grootste gedeelte van Europa kun je de pechhulp van RoadGuard inschakelen. Schakel nu onze hulp in via de app.

Waarom RoadGuard?

Het werkt heel simpel, je betaalt alleen voor de pechhulp die wij je geven. Geen vaste kosten meer! Download de app en geef door met welk pechgeval je te maken hebt. Je ziet direct in je scherm wat de prijs is. Zodra je hiermee akkoord bent gegaan komen wij direct naar je toe! Vaak zijn we er al binnen 60 minuten. In de app kun je zien welke monteur er naar je op weg is en waar hij vandaan komt.

Wat kost onze pechhulp?

Bekijk de prijzen van de volgende pechgevallen hieronder:

Waar kan je RoadGuard inschakelen

Je kan RoadGuard overal in Nederland, en dus ook langs de meestal drukke A2, inschakelen! Wij hebben ruim 800 monteurs door heel Nederland klaar staan om je te helpen. RoadGuard biedt pechhulp voor elk voertuig tot 3500 kg. Ook leveren wij pechhulp op de meeste plekken in Europa. Toch nog wat vragen? Op deze pagina hebben wij veel vragen voor je beantwoord!

De A2

De A2 is een snelweg die een noord-zuidroute vormt van Amsterdam via Utrecht, Den Bosch, Eindhoven en Maastricht naar de grens met België bij Eijsden. De A2 is, gecombineerd met de N2, zo’n 217 kilometer lang!

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
2 okt. 2023 09:43

Geholpen de snelweg af te komen. En op eindbestemming in de buurt afgezet.

Review over RoadGuard met een 9

9
30 sep. 2023 12:51

Fast service, but too expensive.

Review over RoadGuard met een 10

10
28 sep. 2023 18:34

Auto is helaas niet gemaakt, maar de beste medewerker (Martijn) was zeer klantvriendelijk; omdat het niet gerepareerd kon worden heeft hij me thuis gebracht!

Review over RoadGuard met een 7

7
26 sep. 2023 16:50

Makkelijk geregeld ondanks ik niet voor pechhulp verzekerd ben. De prijs daarentegen was m.i. schandalig. Heb niet gezoch naar andere opties, weet dan ook niet of dit gangbaar is.

Review over RoadGuard met een 6

6
23 sep. 2023 18:38

Heel lang moeten wachten.

Veelgestelde vragen

RoadGuard is een heel nieuwe manier van pechhulp. Persoonlijk en gemakkelijk geregeld via een app. En zonder abonnement of verzekering, dus je zit nergens aan vast. Waar je ook staat in Nederland of Europa, hulp is in een paar kliks bij je. Je ziet op je telefoon wie jou komt helpen en hoe snel hij er is. Iedereen kan op elk moment gebruikmaken van RoadGuard. Of je nou rijdt in een auto, busje, motor, scooter, caravan of camper. Of die van een vriend.

RoadGuard is vooraf duidelijk over de kosten. Je betaalt achteraf in de app voor de hulp die je hebt gekregen. Dus, download onze app nu gratis. Dan kun je zorgeloos op weg!

RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance. 
Kijk hier hoe RoadGuard werkt. 

Je kunt ons voor alle pech inschakelen. Voor je auto, busje, motor, scooter of caravan. Of die van iemand anders. Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Jezelf buitengesloten? Is je motor oververhit? Zit je vast in de modder? Of brandt er een lampje maar weet je niet wat er aan de hand is? RoadGuard! En o ja, het maakt niet uit waar je staat in Nederland. Voor je deur of onderweg. Onze hulpverleners zijn in een paar kliks bij je.

We laten je vooraf zien wat onze hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaal je die bovenop de kosten voor de pechhulp. De app zelf is gratis.

De prijzen vind je hier.


Let op: heeft jouw organisatie zich aangemeld voor RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt de organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsvoertuig.

Bekijk alle vragen

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft