Pechhulp

Pechhulp voor iedereen zonder abonnement

RoadGuard helpt je al voor € 260 weer op weg!

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland
Pechhulp nodig, want helaas pech onderweg? Met RoadGuard van Centraal Beheer krijg je direct pechhulp zonder abonnement.

Pechhulp nodig? Roep RoadGuard! 

  • Wij staan met ruim 1000 monteurs overal in Nederland voor je klaar
  • Je betaalt alleen voor pechhulp als je dat nodig hebt
  • Wij zijn er voor jou! Pech met je eigen auto of die van iemand anders? Wij helpen je verder
  • Met onze handige pechhulp app zie je direct wat het kost, welke monteur naar je toe komt en hoelang het duurt

Altijd een monteur in de buurt voor pechhulp

Pech onderweg is altijd vervelend. En dat snappen wij! Je wilt het liefst zo snel mogelijk geholpen worden als je pechhulp nodig hebt. Met ruim 1000 monteurs in Nederland zorgen wij ervoor dat er gemiddeld binnen 60 minuten iemand bij je is om je verder te helpen.

Alleen betalen als je pech hebt

Onze RoadGuard app maakt pechhulp vragen makkelijk! En nee, je hoeft je bij ons niet te abonneren. Bij RoadGuard betaal je namelijk alleen wanneer je pech hebt. Want zeg nou zelf, hoe vaak heb jij de afgelopen 4 jaar gebruik gemaakt van pechhulp? 

Hoeveel betaal ik voor de pechhulp? 

We laten je vooraf zien wat onze hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaal je die bovenop de kosten voor de pechhulp. De app zelf is gratis.

Pechhulp voor alle voertuigen

Als je met pech langs de kant staat, gebruik je onze app. Het maakt niet uit of je in je eigen auto rijdt, de motor pakt of de caravan mee hebt van iemand anders. Wij helpen je altijd verder! Je laat ons weten wat er met je voertuig aan de hand is door op één van de pech-icoontjes te drukken. Je kiest tussen: startprobleemlekke bandautotransportverkeerd getanktbuitengesloten of andere pech. De kosten voor pechhulp staan er gelijk bij, zo kom je nooit voor verrassingen te staan. 

Volg de pechhulp monteur op de voet

Als je de pechmelding gemaakt hebt, zie je meteen welke monteur je komt helpen. Dat is wel zo fijn! Via een kaartje in de app volg je de monteur. Je ziet op je mobiel wanneer de monteur de hoek om komt om jou te helpen. Jij bent dus altijd op de hoogte!

Download de app!

Pechhulp met RoadGuard is snel en makkelijk in gebruik. Wil jij ook onbezorgd op weg gaan? Download dan onze app. Heb je geen pechhulp nodig, dan betaal je bij ons niks. Heb je wel pech? Dan zijn wij in een paar kliks bij je. Op elk moment en overal in Nederland!

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Pechhulp in Nederland

Heb je pechhulp nodig in Groningen, Utrecht, Maastricht. Of langs de A1, A2 of A12. Het maakt nu uit waar je staat in Nederland. De pechhulp app van RoadGuard kan je overal gebruiken. 

Pechhulp zakelijk

Ben je een ondernemer met meerdere voertuigen? Dan is RoadGuard zakelijk interessant voor je. Je beheert dan alle bedrijfsvoertuigen in 1 overzicht. Op het dashboard registreer je de kentekens. Wij sturen jouw bestuurders een SMS met de downloadlink van de RoadGuard app. Zij zien het bedrijfslogo gelijk terug in de app. 

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
1 okt. 2023 13:26

Snelle hulp en vriendelijke man die ons kwam ophalen [ ik kende deze man van vroeger ] en fijn thuis bracht TOP

Review over RoadGuard met een 10

10
2 okt. 2023 09:43

Geholpen de snelweg af te komen. En op eindbestemming in de buurt afgezet.

Review over RoadGuard met een 9

9
30 sep. 2023 12:51

Fast service, but too expensive.

Review over RoadGuard met een 10

10
28 sep. 2023 18:34

Auto is helaas niet gemaakt, maar de beste medewerker (Martijn) was zeer klantvriendelijk; omdat het niet gerepareerd kon worden heeft hij me thuis gebracht!

Review over RoadGuard met een 7

7
26 sep. 2023 16:50

Makkelijk geregeld ondanks ik niet voor pechhulp verzekerd ben. De prijs daarentegen was m.i. schandalig. Heb niet gezoch naar andere opties, weet dan ook niet of dit gangbaar is.

Veelgestelde vragen

RoadGuard brengt mensen met pech op een slimme en makkelijke manier in contact met een pechhulpbedrijf. We werken samen met het landelijk dekkend kwaliteitsnetwerk van Eurocross Assistance. Zo zorgen we ervoor dat er altijd snel hulp bij je is!

Ja, dat kan! Wij verlenen pechhulp aan elk voertuig tot 3.500 kg. Het maakt niet uit hoe oud die is. Dus schakel ook voor je oldtimer gewoon RoadGuard in via je smartphone. En betaal achteraf alleen voor de pechhulp die je kreeg.

Je doet een melding sneller via de app. Dat is handig, want dan hebben wij meteen alle informatie om jou snel te helpen! Wij zoeken een hulpverlener in de buurt. Zodra die onderweg is, zie je in de app wie het is. En hoelang het duurt voor hij (of zij) er is. We geven je ook een telefoonnummer van de hulpverlener. Als het nodig is, kun je zelf bellen.

Kun je onze app niet gebruiken?
Bijvoorbeeld omdat je een Windows telefoon hebt of geen internet?
Dan kun je ons ook bellen: 055-579 8096.

Bekijk alle vragen