Lege accu in je scooter? Gebruik RoadGuard

Elke accu kan een keer leeg raken, ook de accu van je scooter. In dat geval kun je de onderstaande oplossingen proberen. Helpen die niet, gebruik dan de RoadGuard app van Centraal Beheer. Daarmee kies je voor pechhulp on demand. Dat is een stuk voordeliger dan een abonnement waar je jarenlang voor betaalt. Voor je het weet is de lege accu in je scooter gerepareerd, zodat je weer op weg kunt.

Twee oplossingen

Bij veel lege accu’s kun je startkabels gebruiken om alsnog te starten. Of dit ook bij jouw scooter werkt, kun je checken in de handleiding. Als je dynamo nog functioneert, laadt die vervolgens de accu weer bij tijdens het rijden. Aanduwen is een andere methode die bij sommige scooters werkt. Ook hiervoor check je eerst de handleiding.

Kies voor pechhulp on demand met RoadGuard

Het grote voordeel van startproblemen is dat ze niet vaak voorkomen. Waarom zou je dus jarenlang betalen voor een pechhulpabonnement dat je amper gebruikt? In plaats daarvan helpt de RoadGuard app je verder op basis van pechhulp on demand. Open de app, klik op ‘startproblemen’ en zet je locatievoorziening aan. Je monteur komt er dan zo snel mogelijk aan om je te helpen. In de app zie je het telefoonnummer van de monteur en hoelang het nog duurt voor hij bij je is. 

De app downloaden

Wil je altijd onbezorgd op weg? Installeer dan RoadGuard op je smartphone. No pech, no pay, no problem. Een lege accu in je scooter of andere pechhulp nodig? Dan zijn wij in een paar klikken bij je. 24/7 en in heel Nederland.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland