Een (on)geval van pech!

Wat deze bestuurder in Steenwijk meemaakte, is een typisch gevalletje van pech!

De helpende hand
Een bestuurder van een auto zag een vriend van hem langs de weg staan met autopech. Zijn eerste reactie? Kijken of hij kon helpen natuurlijk! Hij stak de weg over om zijn auto naast de auto van zijn vriend te zetten. Hij lette heel even niet op. En had de auto van de andere kant niet gezien. Botsing! Heel vervelend: zijn auto belandde in de sloot. 2 gevalletjes van pech dus! Gelukkig was er met de bestuurders niks aan de hand, maar de auto’s waren wel total loss.

Gewoon RoadGuard downloaden
Wij begrijpen bij RoadGuard dat je je pech zelf probeert op te lossen als je niet verzekerd bent voor pechhulp. Ook als je wel verzekerd bent, is het vaak nog maar de vraag wanneer jouw pechhulp aankomt. Daarom is er voor jou ook RoadGuard! Je betaalt alleen als je pech hebt en zit dus niet vast aan een duur abonnement. En je weet precies wanneer de monteur bij jou aankomt. Je volgt de monteur namelijk via onze app. Super simpel en snel geregeld!

Voor deze bestuurders in Steenwijk: download gewoon even onze app. Dan betaal je alleen voor pechhulp als je dat nodig hebt. Wel zo veilig!

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Veelgestelde vragen

Als onze monteur je auto niet kan maken, zal hij je transport aanbieden. Je betaalt dan niet de kosten voor je pechgeval, maar kosten voor transport. Tot 25 km kost € 290. Verder dan 25 km kost € 4 per km extra. Het transport van je auto tot 25 km wordt direct uitgevoerd. Transport verder dan 25 km kan niet altijd direct worden uitgevoerd. De hulpdienst zal aangeven wanneer er capaciteit is om je auto te vervoeren. Het kan zijn dat transport de eerstvolgende werkdag mogelijk is. 

In Europa betaal je € 225 voor transport naar de dichtstbijzijnde garage.

Nee, dat is niet nodig. De app ziet via GPS automatisch waar jij staat. Sta je langs de snelweg of een provinciale weg? Dan kunnen we vragen waar je naartoe gaat. Zo weten we aan welke kant van de weg je staat.

Je pech melden via de app is heel eenvoudig en sneller dan bellen. Hoe eerder wij weten waar je staat hoe sneller we bij je zijn!

Je doet een melding sneller via de app. Dat is handig, want dan hebben wij meteen alle informatie om jou snel te helpen! Wij zoeken een hulpverlener in de buurt. Zodra die onderweg is, zie je in de app wie het is. En hoelang het duurt voor hij (of zij) er is. We geven je ook een telefoonnummer van de hulpverlener. Als het nodig is, kun je zelf bellen.

Kun je onze app niet gebruiken?
Bijvoorbeeld omdat je een Windows telefoon hebt of geen internet?
Dan kun je ons ook bellen: 055-579 8096.

Bekijk alle vragen

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland