Lekke band van je motor repareren

Een fietsband plak je makkelijk zelf, maar wat doe je bij een lekke motorband? Als je een lekke motorband hebt, dan is het beter om de band te vervangen in plaats van te plakken. Door de snelheid die je met een motor rijdt, kan een gerepareerde band gevaarlijke situaties opleveren. Bovendien ben je op een motor veel kwetsbaarder dan in een auto. Daarom is het beter om een lekke motorband te vervangen.

En de ‘thuisbreng’ oplossing?

Sta je onderweg met een lekke band dan zijn daarvoor verschillende producten op de markt, ook wel ‘thuisbrengers’ genoemd. ‘Thuisbrengers’ zijn dunne reservebanden, die je maar tijdelijk kan gebruiken. Deze tijdelijke oplossingen zijn echter minder veilig en onze ervaren monteurs maken daar liever geen gebruik van.

Opgehaald worden bij een lekke motorband? Gebruik RoadGuard!

Sta je met een lekke band langs de weg? Gebruik dan de RoadGuard app van Centraal Beheer en wij komen je ophalen. De app werkt op basis van pechhulp on demand. Dat is meestal veel voordeliger dan een doorlopend abonnement waarvoor je jarenlang betaalt.

Je betaalt namelijk alleen voor de dienst die je afneemt, in dit geval de transportservice. Daarvoor rekenen we eenmalig een vast bedrag. Via de locatievoorziening zien we direct waar je bent en kunnen we direct naar je toe komen. Je ziet in de app wie eraan komt en hoelang dat nog duurt voordat er iemand bij je is.

Download nu de RoadGuard app

Dan kun je onbezorgd op weg. No pech, no pay, no problem. Heeft je motor een lekke band of heb je andere pech? Dan zijn wij in een paar klikken bij je. 24/7 en in heel Nederland.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland