Op een motor rijden met een lekke band

Je merkt het vaak al behoorlijk snel wanneer je met je motor een lekke band hebt. Met een beetje geluk kun je dan nog doorrijden tot aan de dichtstbijzijnde garage of je huis. Lukt dat niet? Gebruik dan de RoadGuard app van Centraal Beheer. Wij helpen je graag verder op basis van pechhulp on demand. Zo bespaar je veel geld vergeleken met een doorlopend abonnement waarvoor je jarenlang betaalt.

Met de RoadGuard app van Centraal Beheer zorgen wij dat je veilig thuiskomt. Als je maar 1 keer per 4 jaar pech hebt, bespaar je met onze pechhulp veel geld vergeleken met een doorlopend abonnement.

Gebruik RoadGuard en wij helpen je verder

Bij RoadGuard betaal je alleen voor de dienst die je afneemt, in dit geval onze transportservice. Verder zit je nergens aan vast. Je hoeft geen abonnement af te nemen, maar betaalt eenmalig voor onze hulp. Ga veilig aan de kant staan en gebruik de RoadGuard app. Wij zien dan meteen waar je bent en komen je direct helpen. Je ziet in de app wie je komt helpen en waar diegene zich bevindt op de kaart.

Download nu de RoadGuard app

Dan kun je onbezorgd op weg. No pech, no pay, no problem. Heeft je motor een lekke band of heb je andere pech? Dan zijn wij in een paar klikken bij je. 24/7 en in heel Nederland.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland