RoadGuard: nu ook voor de zakelijke markt!

RoadGuard lanceert de allereerste zakelijke variant van pechhulp on demand.

Dé oplossing: handig, logisch en makkelijk

RoadGuard Zakelijk van Centraal Beheer is dé oplossing als je vindt dat je veel te veel betalen voor pechhulpverzekeringen of –abonnementen voor je zakelijke voertuigen. Met de zakelijke variant beheer je zelf alle voertuigen in 1 overzicht. Betalen doe je natuurlijk alleen als je  zakelijke voertuigen pech hebben. En daarvan krijg je achteraf een factuur. Wel zo gemakkelijk! Heeft je bestuurder pech? Dan volgt de bestuurder, maar ook jij, de monteur. Jullie weten meteen welke monteur komt helpen, waar hij is en hoe lang het nog duurt voordat hij ter plekke is. Zo handig, logisch én gemakkelijk is pechhulp on demand van RoadGuard Zakelijk!

Veel vraag van bedrijven

Al snel nadat RoadGuard live was, kreeg Jaap (de oprichter van RoadGuard) vragen van bedrijven. “RoadGuard is opgezet als LEAN start-up in de consumentenmarkt. We zijn klein begonnen en blijven ons telkens weer verbeteren door de feedback van onze gebruikers. Omdat we veel positieve reacties kregen én vragen over een zakelijke variant van een groot aantal bedrijven, zijn we gestart met de ontwikkeling van RoadGuard Zakelijk.” 

Meld je nu aan bij RoadGuard Zakelijk

Op roadguard.nl/zakelijk bereken je aan de hand van je huidige verzekeringen of abonnementen wat je gemiddeld per jaar bespaart. En hebben de bedrijfsvoertuigen geen pech, dan betaal je helemaal niets bij RoadGuard. Op onze website kun je je direct aanmelden.


RoadGuard is in mei 2016 gelanceerd en sindsdien ruim 85.000 keer gedownload. Gebruikers beoordelen RoadGuard gemiddeld met een 8,8. 

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland