RoadGuard Zakelijk - pechhulp on demand

Geen abonnement op een pechhulpdienst voor al je zakelijke voertuigen, maar alleen betalen voor pechhulp die je daadwerkelijk krijgt. Dat is RoadGuard Zakelijk van Centraal Beheer.

Maak kennis met RoadGuard Zakelijk

Je bent een slimme ondernemer. Dan ga je toch niet je hele wagenpark verzekeren met dure pechhulp-abonnementen?

Bij RoadGuard betaal je alleen voor wat je gebruikt

Als ondernemer kun je nu ook kiezen voor RoadGuard Zakelijk. Dit is pechhulp on demand. Een eenvoudig concept: goede en snelle pechhulp, 24 uur per dag, overal in Nederland, vaste en transparante prijzen, groot gebruiksgemak en alleen betalen voor wat je daadwerkelijk gebruikt.

Hoe werkt RoadGuard?

Bedrijven kunnen zich online aanmelden. Je maakt je eigen account aan en voert de kentekens in van alle voertuigen die je wilt aanmelden. Je beheert al je bedrijfsvoertuigen in 1 overzicht, pech volg je real-time, en betalen doe je achteraf. Easy. Je bestuurder kan pech melden via de app, online en telefonisch. De incasso vindt aan het einde van de maand plaats. Uiteraard alleen als één van je bestuurders pech heeft gehad.

Pechhulp is altijd dichtbij

RoadGuard Zakelijk werkt samen met ruim 750 monteurs van particuliere bedrijven, verspreid over heel Nederland. Door deze landelijke dekking is er gemiddeld binnen 30 minuten een monteur ter plekke. En heb je vervangend vervoer nodig? Geen probleem.

RoadGuard van Centraal Beheer

RoadGuard is ruim 2 jaar geleden gestart door Centraal Beheer. In eerste instantie als een pechhulpdienst voor particulieren. Maar er kwam steeds meer vraag vanuit ondernemingen met een eigen wagenpark. Daarom is RoadGuard Zakelijk gestart.

Nu je RoadGuard Zakelijk kent, hoef je nooit meer stil te staan bij pech!

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland