Direct pechhulp? Dat kan met RoadGuard

Hoe wil je geholpen worden als je met pech langs de weg staat? Juist, je wilt direct pechhulp. Geen telefoonnummer met keuzemenu’s, maar snelheid. Daarom is de RoadGuard app zo handig. Die gebruik je alleen als het nodig is. Zonder dat je een abonnement hoeft te nemen. Je betaalt alleen wanneer je pech hebt. En je weet vooraf wat de prijs is.

Snel en transparant geholpen

Pech onderweg gooit altijd roet in het eten, zelfs als je niet eens haast had. Daarom zorgen wij ervoor dat je weer snel onderweg bent. Zonder dat je een abonnement of verzekering hoeft af te sluiten. Je gebruikt gewoon de RoadGuard app van Centraal Beheer. En je betaalt alleen voor de hulp die je krijgt als je ons inschakelt. Vooraf laten we je weten wat je hiervoor moet betalen. Klik op akkoord en wij komen direct naar je toe. Je ziet meteen wie jou komt helpen en hoelang dat duurt. Op je scherm volg je of de pechhulpverlener al in de buurt is. 

Fun to use

Doordat de app je op een leuke, grafische manier meeneemt in het hulpproces, is het helemaal niet zo erg meer om pech te hebben, zeggen onze klanten zoals Janis:

‘Het eerste wat mij opviel was de vormgeving. Grappig, fun to use en modern! Je krijgt het gevoel dat pech niet erg is, je krijgt namelijk een heel positief gevoel van de app.’

Samenwerking tussen experts

De app en on demand pechhulp was een idee van onze collega Jaap. Hij ging met zijn idee naar Centraal Beheer. De pechhulpverleners van Eurocross Assistance haakten aan en samen gingen ze aan de slag. Met als resultaat de RoadGuard app: direct pechhulp wanneer je heb nodig hebt. Snel, handig en transparant.

Download nu de RoadGuard-app

Ga ook onbezorgd op weg en schakel direct pechhulp in als het nodig is. No pech, no pay, no problem. Mocht je wel pech hebben, dan zijn wij in een paar klikken bij je. 24/7 en in heel Nederland. RoadGuard is er voor je wanneer het telt!

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland