Hulp onderweg nodig?

Het komt nooit goed uit dat je pech onderweg hebt. Zeker niet als je haast hebt. Dan wil je snel weer verder kunnen en komt hulp onderweg dus als geroepen. Hoe fijn is het dan dat er direct iemand naar je toe kan komen. Ook als je geen abonnement of een pechhulpverzekering hebt? Dat kan met de RoadGuard app. Die gebruik je alleen als het nodig is. En zo betaal je dus ook alleen als je het nodig hebt. Je weet altijd vooraf wat de prijs is voor de hulp die je onderweg geboden wordt. Lekker transparant!

Jij hebt haast, wij maken vaart

Wachten duurt lang. Zeker als je wacht op iemand die je komt helpen wanneer je zonder hulp niet verder kunt. Om die reden kun je in de RoadGuard app precies zien waar degene is die je komt helpen. Jouw locatievoorziening laat ons zien waar je langs de weg staat. Zo kunnen we jou ook vertellen hoelang het nog duurt voor de hulp er is. Bovendien zie je wie je komt helpen en krijg je een rechtstreeks telefoonnummer van diegene. Voor als je tussendoor alvast contact wilt hebben om de reparatie te versnellen. In de meeste gevallen is de monteur binnen 30 minuten bij je.

Snel opgezet

Alles werkt tegenwoordig via apps en on demand diensten. Dus waarom niet ook op het gebied van hulp onderweg? Dat was het idee van onze collega Jaap in maart 2015. Vervolgens hebben verzekeraar Centraal Beheer en de pechhulpverleners van Eurocross Assistance het verder opgepakt en uitgewerkt. Dankzij hen kun je nu de RoadGuard app gebruiken, die direct pechhulp biedt als je onderweg met pech komt te staan!

Download nu de RoadGuard app

Je gaat pas onbezorgd op weg als je weet dat hulp onderweg gegarandeerd is. En zo niet: des te beter! No pech, no pay, no problem. Mocht je wel pech hebben, dan zijn wij in een paar klikken bij je. 24/7 en in heel Nederland. RoadGuard van Centraal Beheer is er voor je als het nodig is. Zonder abonnement.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland