Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Pechhulp Amsterdam

RoadGuard helpt je al voor € 260 weer op weg!

 • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
 • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
 • Onze 1036 monteurs staan 24/7 voor je klaar.
Heb je pechhulp nodig in Amsterdam of omstreken? Start je auto niet, of heb je per ongeluk verkeerd getankt? Geen paniek. Gebruik de pechhulp on demand van RoadGuard. Lees snel verder hoe dit werkt!

Waar je ook pech hebt, voor je deur of langs de weg, je wilt snel geholpen worden! RoadGuard pechhulp on demand van Centraal Beheer komt meteen naar je toe wanneer je een pechmelding maakt. Je hebt hier geen abonnement voor nodig, en ook geen verzekering. Bij RoadGuard vinden we het namelijk niet meer dan normaal dat je alleen betaalt voor de pechhulp die je gebruikt. Heb je een jaar geen pech of schade gereden? Geen probleem, dan betaal je ook niets! Je zit namelijk nergens aan vast.

Pechhulp in Amsterdam

Wij staan voor je klaar in hartje Amsterdam, maar ook in de omringende plaatsen. Denk hierbij aan Oudekerk aan de Amstel, Duivendrecht en Landsmeer. RoadGuard verleent pechhulp in heel Nederland en zelfs in de meeste plekken in Europa. Wij helpen bij startproblemen, een lekke band, als je jezelf buitengesloten hebt, als je autotransport nodig hebt, als je verkeerd getankt hebt, of bij andere pech

Hoe werkt Pechhulp on demand van Roadguard?

Het is heel simpel. Er zijn maar een paar simpele stappen die je moet uitvoeren om je pech te melden. Deze zijn als volgt:

 • Open je smartphone en download de app van RoadGuard
 • Open de app, en kies uit het overzicht de pech die hebt (zoals een startprobleem, een lekke band, of een andere pech)
 • Maak een melding waar je stilstaat met je auto 
 • Hou in de gaten waar de monteur rijdt en hoelang het duurt voordat hij bij je is
 • Is je pech opgelost? Betaal dan met iDEAL
 • Rij weer vrolijk verder naar je bestemming

Heb je toch nog vragen over hoe het werkt? Kijk dan hier naar de antwoorden.

Binnen drie kwartier is de monteur bij je in Amsterdam

RoadGuard is vrijwel altijd binnen 30 minuten bij je. Vaak zal dit zelfs nog sneller zijn. Wanneer je een pechmelding maakt via de app zie je van tevoren meteen wat de kosten zijn voor jouw pechgeval. Ook kun je op de app zien hoe ver de monteur nog van je vandaan is. Je houdt dus in de gaten hoe lang het nog duurt voordat de monteur er is. Je hoeft je dus nooit meer af te vragen of er wel echt iemand onderweg is. En hoe lang dat nog duurt? Fijn hè?

Veiligheidstips voor langs de snelweg in Amsterdam 

Sta je langs de weg met pech? Denk dan aan de volgende punten:

 • Zet je auto in de berm. Lukt dit niet? Dan zoveel mogelijk aan de rechterkant van de weg
 • Denk eraan om je wielen ook zo veel mogelijk naar rechts te draaien
 • Belangrijk om altijd je alarmlichten aan te hebben staan
 • Wanneer er meerdere mensen in je auto zitten. Laat ze voor de veiligheid allemaal aan de rechterkant van de auto uitstappen
 • Ga nooit naast je auto staan. Probeer zo beschut mogelijk te staan in de berm of achter de vangrail tijdens het wachten
 • Blijf aan je eigen kant van de snelweg. Nooit oversteken!

Amsterdam

Amsterdam kent iedereen wel als de hoofdstad van Nederland. Deze stad in Noord-Holland is naast de hoofdstad ook nog eens de grootste gemeente van Nederland. Toeristen komen het hele jaar door uit alle plekken van de wereld. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn onder andere het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, de Wallen en natuurlijk de coffeeshops.

Pechhulp nodig bij een van deze mooie plekken in Amsterdam? Download de Roadguard app!

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
26 mrt. 2023 13:31

topvent

Review over RoadGuard met een 7

7
24 mrt. 2023 18:34

App en service erg goed, kosten veel te hoog

Review over RoadGuard met een 8

8
24 mrt. 2023 17:23

Snel en fijn!!!

Review over RoadGuard met een 7

7
19 mrt. 2023 15:18

Was snel ter plaatse, maar ging wat fout met de app. Rekening betaald via centraal beheer

Review over RoadGuard met een 1

1
6 mrt. 2023 14:07

Niet te bereiken beloven snelle service komen het niet na ontzettend duur en slechte service!!!!!

Veelgestelde vragen

RoadGuard is een heel nieuwe manier van pechhulp. Persoonlijk en gemakkelijk geregeld via een app. En zonder abonnement of verzekering, dus je zit nergens aan vast. Waar je ook staat in Nederland of Europa, hulp is in een paar kliks bij je. Je ziet op je telefoon wie jou komt helpen en hoe snel hij er is. Iedereen kan op elk moment gebruikmaken van RoadGuard. Of je nou rijdt in een auto, busje, motor, scooter, caravan of camper. Of die van een vriend.

RoadGuard is vooraf duidelijk over de kosten. Je betaalt achteraf in de app voor de hulp die je hebt gekregen. Dus, download onze app nu gratis. Dan kun je zorgeloos op weg!

RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance. 
Kijk hier hoe RoadGuard werkt. 

Je kunt ons voor alle pech inschakelen. Voor je auto, busje, motor, scooter of caravan. Of die van iemand anders. Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Jezelf buitengesloten? Is je motor oververhit? Zit je vast in de modder? Of brandt er een lampje maar weet je niet wat er aan de hand is? RoadGuard! En o ja, het maakt niet uit waar je staat in Nederland. Voor je deur of onderweg. Onze hulpverleners zijn in een paar kliks bij je.

We laten je vooraf zien wat onze hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaal je die bovenop de kosten voor de pechhulp. De app zelf is gratis.

De prijzen vind je hier.

We doen er alles aan om binnen 30 minuten bij je te zijn. Maar lukt dat niet? Dan betalen wij jou € 0,50 voor iedere minuut die je langer moet wachten. Gebruik wel de app want alleen dan heb je recht op garantie. Lees hier de voorwaarden.

Let op: heeft jouw organisatie zich aangemeld voor RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt de organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsvoertuig.

Bekijk alle vragen

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft